Çok iyimiş.
Hem cam tavan hem temiz.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Printable View
Çok iyimiş.
Hem cam tavan hem temiz.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
maşallah allah kaza bela vermesın... ok gibi duruyor... nasıl saklamıslar bu arabayı bole :D :D sahıbı ne ıs yapıyormus gemıcı falanmıymıs acaba cok merak ettım
bende kırmızı veya beyaz diye tutturmustum ama iyiki bu rengi almısım diyorum şimdi gercekten mukemmel duruyor , coilover takıcam bu şekil olmaz leylek gibi :) birazda olsa basalım. allah razı olsun kardeşim cok sagol :)
allah razı olsun bende öyle yapıyorum zaten :)
sagol mertim allah razı olsun kardeşim , lemans'ımıza iyi bak kalmadı öyle lemanslar.
sagolasın kardeşim allah razı olsun.
allah hıc birimize kaza bela yasatmasın kardeşim cok sagol :)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
kırmızı , beyaz diye yırttım kendımı o kadar. şimdi iyiki köpek balıgı grisi almısım diyorum mükemmel duruyor. özellikle piano black OZ larla düşünemiyorum.
allah razı olsun iyi dileklerin için.
allah razı olsun kardeşim cok sagol :)
allah razı olsun cok sagolun :)
allah razı olsun daha güzelleri sizinde olur insallah :)
allah razı olsun çok sagolun :)
cam tavan aracın içine çok güzel bir ferahlık katıyor , yagmurlu havalarda cok romantik bir goruntu oluyor :) allah razı olsun cok sagolun.
allah razı olsun kardeşim çok sagol :)
allah razı olsun kardeşim cok sagolasın :) sahibi fransız bir firmada elektirik bölümünde çalısıyordu hatırladıgım kadarıyla. gemici falan degil :D :D :hahaha:
Bende uzun süredir RC ve M.RS arayışındayım , böylesi denk gelirse kaçırmamak hedefim. :)
sırf koltuğu için alınır
Maşallah süper duruyor.. Fakat fazla üzerine titreme sakınan göze lanet olsun ki hep çöp batıyor :)
edit.. fotolar ilk sayfaya alındı.. :)
maşallah son fotoğraflar cok güzelmiş bir plaka yapılsın artık :)
5. Fotoğrafta ön göğüse ne olmuş ya ?
Bence fotoları kaldır , nazar değecek. :)
Harbiden arac sıfır maşşallah sizde iyi bakın ona.
Öncelikle hayırlı olsun , Allah kaza bela göstermesin nazar değmesin güle güle binin
inşallah aradıgın aracı bulursun :) kesınlıkle al sorunsuz ve çok keyifli araçlar.
aynen kardeşim ana kucagı gibi valla öyle bir sarıyorkı adamı :D
allah razı olsun sagolasın :) sakınmak degilde dikkat etmeye calısıyorum elımden geldıgı kadarı ile :) aynen sakındıgın zamanda ılla bişey gelir adamın basına :D
evvallah zıpzıpım santraforum :D APP ler en kısa sürede takılacak :) allah razı olsun cok sagol.
özel örtü kestirdim torpidonun üstüne :D
adamsın drogba :D
allah razı olsun kardeşim sagolasın :)
allah korusun abi bol bol felak nas sürelerini okuyorum arabaya :D ama düşünmüyorda degilim kaldırmayı ama tech'deki araba konusunda kırık kardeşlerimi bu güzellikten mahrum edemem :) kalsın böyle :)
bakıyorum kardeşim bakıyorum hiç şüphen olmasın bebekler gibi yatıyor garajında :) allah razı olsun güzel kardeşim.
allah razı olsun amin yavru sagolasın :) senın 106 ile benım 106 yı bi deneyemedik zamanında be , gerçi içimden geçerdin denesek bile hayvanın ketiydi senın 106 öle makara yapmıs olurduk :D :D:D
Allah kaza bela vermesin inşallah cok iyi :) Yay felan almayı düşünüyomusunuz ?
Maşşallah kazasız belasız sürüşler diycem ama heralde pek kullanmazsınız:)
Allah kaza bela vermesin masallah insan gezmeye kiyamaz cidden
207 yazısı mutlaka çıkmalı,sadece RC kalmalı :)