teşekkür ederim çok sağolun
teşekkür ederim 5x105 bijon aralığında jant çeşidi aşırı kısıtlı flanş işine giricektim son anda bi arkadaş dedi bu jantlardan gelicek filan 1 hafta beklemiştim bide bunları![]()
teşekkür ederim çok sağolun
teşekkür ederim 5x105 bijon aralığında jant çeşidi aşırı kısıtlı flanş işine giricektim son anda bi arkadaş dedi bu jantlardan gelicek filan 1 hafta beklemiştim bide bunları![]()
maşallah sıkı bir astra![]()
En iyi makina en iyi fotoğrafı çekseydi
En iyi daktiloya sahip olan da en iyi romanı yazardı..
jant haricinde bence güzel olmus arac , masallah bu arada
Vmax Performance
burakcım maşallahı var son halini canlı görmek nasip olmadı ama oda olur inşallah toprağım![]()
34 EL 999
Masallahh kanka boncukkk![]()
Kıvamında yoğurmuşsunuz ekmeğiHarbiden eksik yok, jantlar,kaliperler olsun 10/10 özellikle egzozları ilk kez görüyorum astra'da ortadan cıkış yapan.. Golf R gibi harika olmus. Kazasız belasız. Opc ön tampon da çok efsane olabilir
Resimlerde dikkatimi çeken ; ön kaput ile tampon arası çizgi çok belirgin,bazı yerlerde daha açık gibi duruyor,tampon ayarsız olabilir mi?
teşekkür ediyorum
5x105 bijon aralığında imkanlar kısıtlı maalesef teşekkür ederim yinede
teşekkürler alper saolasın
eyw yasinim aynen uzak kaldık biraz
eyw kankammm kara boncuğumuz gibi
teşekkür ediyorum egzozlar benden başka bi arkadaşımda daha var ondan başka kimsede bende görmedim, evet opc tampon çok güzel ama plastiği bayaa bi tuzlu o yüzden yanaşamıorum fiber pek güvenemiorum
onun bende farkındayım yüksek ihtimal kilolu birisi tampona bayaa bi yaslandı orayı göçertti yoksa normalde tamponda bişe yoktu
teşekkür ediyorum![]()
Difüzörümüz aynı çıkışları yanlardan değil ortadan yapsaydım keşke diye düşündüm aracı görünce. Maşallah araç nokta atışı olmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)