maşallah araca mükemmel olmuş, morette far ingilizler baya kullanıyor, TR'de çok görmedim, beni 106 konusunda tekrar gaza getirdispeedline daha kalite gösteriyor bence 106yı.
Kodu iptal etmeyi düşünmediniz mi???
zorluk çıkartan bir sistem...
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
masallah kazasiz belasiz
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Morettelerle söyleyecek bisey kalmamıs.. Mükemmel duruyor Allah kaza bela vermesin..
Şu kod olayı aracın orjinalinde olan bisey mi, sonradan mı ?
106 gti sene 1997 yılında,durumu çok iyi olanlar alırdı bizde azımız açık piyasanın en yoğun olan yerinde durup,geçen gti leri seyrederdik
okadar güzeldiki 1.6 120 hp kg 880
allahım allahım derdim ne gidiyor bu araç derdim
bayiye gider katalok alır evde resimleri keser duvarıma yapıştırırdım![]()
hergün dua ederdim böyle bir aracım olsun diyemalesef beni dinlemediği için allah 106 gti sahibi olamadım
bu sebeple hep içim de kalmıştır
500 hp arabam oldu çok şükür;ama hep 106 gti sahibi olsaydım derim
benim gibi böyle olan çok vardır diye düşünüyorum![]()
Peki hala neden almıyorsun Melih abi ? Gerçekten çok ayrı bir duygu 106GTI' a binmek kapımız da 2011 Jetta olduğu halde ben 106 da daha çok mutlu oluyorum huzurlu oluyorum. Sorun çıkarıyor arada ama oda olucak 16 yaşında araba
Egemen abi, allah kaza bela vermesin abi maşşallah diyorum.![]()
çok düşündüm hatta birara almak için arayışlara bile girdim. ben bu zaman kadar 1 sefer kullanılmış araç aldım oda R I 9000 KM DE İDİ adam benden daha manyaktıda öyle aldımnokta birşey yoktu
ama bakıyorum bu 106 lara
kimin neyi nasıl kullandığını kestiremiyorum bu sebeple vazgeçiyorum
bu tarz araçlarda boya olmasın diye bir düşüncem yok. illaki olacak boya 16 yıllık araç bunlar;ama motoru km si iyi olmalı , böyle bir araçta bulduğunda 22-30 arası istiyorlar. bu parayıda 106 ya vermek mantıklı gelmiyor kanımca...
Abi, madem çok istiyorsun al bir tane turşu ne olduğu belli bir araç motorunda sorun olmasın. Sok kaporta boyaya, yap Alp Beyazı evladiyelik sakla madem bu kadar çok seviyorsun. Taş çatlasın 10 lira harcarsın ama müzelik olur aracın ömür boyu saklarsın abi, benim imkanım olsa şuan ki aracımı saklarım..![]()
Sen seyrederken bizde arkadaşlara alma çok küçük bebek arabası boyunda çocuklarla bu arabaya sığmazsın çok dedik ama dinletemedik. İşin ilginci 306 s16 alabilecekken gidip onu alanlardan bahsediyorum. Nasıl bir araba ise??
Daha ileri durumu ise 1998 senesinde otomobile yapılabilecek her şeyi yapanlardı bunlar.
motor fren süspansiyon vs vs.. akla ne gelse.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
Hiç düşünmedim sizce bu kadar soran varken nadide kalmış bir özelliği iptal etmek doğrumu
S16larda var sadece sanırım standart olarak ama hala aktif olarak çalışan başka bir araç bana denk gelmedi , mutlaka vardır tabiki
Çok sağolun arkadaşlar
Aynı duyguları bende yaşadım zamanında ilk TR Tuning dergisi çıkmıştı ilk sayıda beyaz bir 106 GTI vardı hep içimde kalmıştı sonra evlilik vs derken nasip olmadı ama dayanamayıp girdim 106 olayına . J 106 yı satarken bu araba bana göre değil dedim sattım ve bi daha almam dedim 2010 bir Cooper S aldım kalite , performans , donanım , gösteriş herşeyi ile beni çok tatmin etti . Yanında daha konforlu şirket aracım Jetta vardı iki araç işimi görüyordu.
Ta ki aracın ilanını görüp sabahın köründe dayanamayıp bunu alana kadar. 3. araba olarak koyduk garaja ayrı bir zevk ve keyif , hele ki sorunsuzu olunca dahada bir keyif veriyormuş gerçekten. Allah nasip eder aksi bir durum olmazsa yıllarca benimle kalacak
Saol canım kardeşim
306 GTI ile kıyaslamak pek dogru değil diye düşünüyorum bence iki ayrı klasman ve 106 daha keyifli geliyor bana
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Her şey yerinde kalacağı için iptal etmek sadece kolaylık olacak. Sizin anahtar tek tuşlu olmalı bu da o tuş takımını sürekli kullanacağınızı gösterir. Çok basit bir işlem.
1995-1997 yılları arasında üretilen bütün pejolarda var. 306-406-605-806 modellerinde görebilirsiniz. Çift tuşlu kumandası olan arabalarda bir çok fonksiyonla birlikte kullanmanız mümkün. Eğer anahtarda çift tuş varsa kullanımı kolay yoksa tam bir eziyet.
İkisini karşılaştırmak çok saçma alakaları yok. İlk zamanlar aralarındaki fiyat uçurumundan dolayı gidişlerine bakarak aynı diye konuşanlar vardı. Onlarında o zaman yeterli parası olsaydı 106 değil 306 alacaklardı zaten.
bu araç Ankara'dan S... hanım ın araçmı yoksa başka araç mı?
en son kullandığımda şifre sistemi yoktu o yüzden soruyorum.ha o zaman daha 35000deydi
moretteleri gti da bir türlü sevemedim.oem farın içini karartıp polikarbon cam yapılıp kullanılınca daha bir güzel gelmiştir hep bana ama zevk meselesi tabiki.kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)