hayırlı olsun spec lerini dahi bilmıyorum siz almışsınız![]()
teşekkürler görüşürüz tabiki
sağol kardeşim
ben içinden de dışından da memnunum tek sıkıntı koltukları 2011 deki gibi baklava desenlilerden olsa daha iyi olurmuştu dediğim oluyorteşekkürederim
sağolun agresifliği beni benden alıyor zaten
teşekküredrim
sağol kardeşim senle baya bi konuşmuştuk eksozu alırken bende 1.8t vardı hatırlarsın belki
teşekkürler yazım hatası oldu galiba speclerini biliyorum mu demek istediniz ya da ben anlamadım kafam biraz bulanık iş yordu![]()
Maşallah Cupra' ya ...444 Plakasından rengine kadar 10 numara bir araç yeminlen : )
Kazasız belasız Ümitim
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Maşallah kırmızıda bir ayrı güzel duruyor
Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun güzel seçim![]()
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
MAŞALLAH fazla iyi.Allah kaza bela vermesin...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah...
Ama kardeşim şu meşhur yağ eksiltme olayı (kimi var kimi yok diyor ) . Bununla ilgili bir tespitte bulunurmusun.
Çevremde bu araçtan almak isteyen ama aklında soru işareti olan kardeşlerim var..
Birgün Değil Hergün Beşiktaş!
mübarek kırmızı olmazmı kanka teşekkürederim
teşekkürederim zekicim
dediğim gibi 2 arkadaşıma da 2011 aldık bende 2011 istiyorum ama sonra fikirlerimi değiştiren bazı detaylar oldu bu sebeple yeni kasayı tercih ettim
teşekkürederim
çok sağolun
sağol abim emeğine sağlık![]()
amin cümlemize inşallah
teşekkürler
teşekkürederim sağolun![]()
öncelikle teşekkürederim
uzun zamandır 180 tsi takipçisiyim 2 arkadaşımın da kafasına girdim onlarda 2011 aldı
biri stage 2-60 bin km de diğeri revo stage 1-30 bin km de ikisinde de yağ eksiltme olayı 6-7 bin km de 200 cc civarını geçmiyor
rodaj çok önemli ve takip ettiğim kadarıyla 2010 dan sonra 2011 lerle birlikte bu araçlar revizyon görmüş
kimsenin aracını kötülemek istemem ama 2010 lar(aküsü önde olan seri) için çevremdeki hangi cupracı ve seatçıyla görüştüysem gerek dsg ile gerek motor ile iyi referans alamadım
alıcağınız aracın düzgün rodaj yapılmış bilinçli kişilerden olması çok önemli
sonuç olarak da 1400 cc hacimde 180+ güçlerde olan bir araç için azınlıkta yağ yakmasını normal görüyorum
şuan aracımda 2000 bin km de rodaj yağı değiştirilmiş olup üstüne 6200 km yürüdü ve 200 cc eklediğimde yağ çubuğunda olması gereken seviyeyi yakaladım
zaten çevremizde bu araçları kullanacak kişiler araba sevdası olan kişilerdir yağını suyunu da bi zahmet kontrol etmesini bilsinumarım yeteri kadar aydınlatabilmişimdir, şimdilik herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür inşallah arkadaşınız da istediği gibi bi araç bulur
![]()
maşallah en sevdiğim renk kazasız belasız...
Maşallah araca.
Bende 2012 beyazını aldım 59 plaka bende ki de![]()
Para çokomel ilişkisi yönünden 10 numara araçlar bence. Bu zamana kadar başka araçlara verdiğim paralara acıdım resmen..
Kazasız belasız günlerde...
sağol kankacım kırmızı güzel bir okadar da zor bi renk
teşekkürederim
sağolun
evet bende çok memnunum iyikide bu aracı seçmişim kafamda bir çok hothatch vardı 1.kararım hep cupra oldu neticesinde de sahip oldum, teşekkürler sizede kazasız belasız sürüşler
teşekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)