siyah kaput son hali sanırım çok yakışmış
ama şu aynaları bi türlü sevemedim...
bende rengini beğendim.
aynaları, jantları, camları siyah yaparsan + ön tampon altındaki siyah eki sökersen süper olur kanımca![]()
araba herseyıyle mukemmel..
görduğum en guzel gsi dıebılırım
kocaman bı maşallah......
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına herkez bişiler sölemiş ama biraz mantıklı olalım lütfen. Biri farın önündeki şeyleri beğenmemiş arkadaşım onlar far yıkama. Eğer aracınızda zenon varsa mercek+far yıkama şarttır.(benim aracımda yok ayrı bir konu :P ) 2.si de tamponun altındaki plastik parça siz siz olun sakın sökmeyin o parça tampona gelen darbeleri emiyor ve çok önemli bir parça. 3.de orj jant+basmak hiçbir mantığı yok ve üstelik tehlikeli. Neyse emeğinize sağlık çok güzel bir araç Allah kaza bela vermesin
Masallah bende GSI'ımı biraz daha koyu bi sarıya boyatmayı dusunmustum hepcok yakısmıs jantlarını,aynalarını siyaha boyatırsan cok daha sık olur ya da jantlarını ileride siyah oz ultraleggera v.s tarzı biseyle degistirirsen cok sıkı olur..Gule gule kullan
p.s jantlar kyowa'mı?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
hemde ne pişman aslında sökmedim resimdede görüldüğü gibi yerde sürünmekten koptu gitti bidahada bulupta alamadım
kazasız belasız çok güzel araç![]()
DD-Tune
Mechanics -Tuning - Accesories
EcuTech Chiptuning -Remapping
www.ddtune.net
www.instagram.com/ddtune
gerçekten çok şık olmuş araç,, renk çok yakışmış,,,oldukca farklı duruyo,,,,nazar değmesin maaşallah diyelim..............
teşekkürLer arkadaşLar yorumLarınız için tampon aLtındaki pLastik parçayı ve far yıkamayı sökmeyi hiç düşünmediksiyah cam oLayı fiLm burda yasak çok sıkı bi takibi ve cezası var o yüzden uğraşmak istemedik artık böyLe moda oLmaya başLadı bırakın qörsün herkes aracın içini
ALPER-VNS 65 farLar eL yapımıdır
diğer konuLar ise jant renk aynaLar vs kişiseL zevk ve tercih meseLesi sonuçta
öneriLerinizi payLaşabiLirsiniz arkadaşLar
![]()
orjinaL jantLa basmak değiLde yayLarın kesiLip basmanın tehLikeLi oLduğundan bahsetmiş heraLde arkadaştehLikeden ziyade çok takırtı yapıo orasıda ayrı tabi
![]()
Jantları koyu renge cevirmeyi düsünmüyormusunuz peki?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)