Emeğini geç size birşey olmamış geçmiş olsun.
geçmiş olsun araba yine alınır yapılır mühim olan size bişi olmaması.
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Geçmiş olsun cana gelmesinde..
Ayrıca Elazığ'da inanılmaz bir şekilde alkollü ve ehliyetsiz araç kullanan var.16-17 yaşındaki çocuklar araba kiralıyorlar.Bende Elazığ'lıyım.Her gittiğimde mutlaka ya ben ya bir yakınım böyle bir kazayla karşı karşıya kalıyoruz.
Cok gecmis olsun hic birinize bisey olmamis alah daha iyilerini nasip eder ins.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Cana bir şey olmadıktan sonra mal bir şekilde yerine konur. Geçmiş olsun arkadaşım![]()
Geçmiş olsun.. 120-130 km hızla o araba taunusa çarptıysa ve taunus o hale geldiyse maşallah taunus hakkatten sağlam araçmış..
taunusun yaşına yılına metal yorgunluğu oranına birde üretildi yıllarda hiç bir ncap gibi güvenlik standartı olmadığını düşünürsek ve çarpan aracın süratini düşünürsek gene sağlam mış taunus.. Tekrar geçmiş olsun..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Çok geççmiş olsun,, Allaha şükür sizde birşey yok. Vurana da zaten ne denir ki, cahil falan demiyorum direk oç.
Herkese tesekkur ederim. .Rabbim kimseye kaza bela vermesin.
Dediginiz gibi burda kaza ortalamasi cok yuksek ben buna neden olarak buranin insaninin aile buyuklerinin cok rahat ve vurdumduymaz olusuna bagliyorum.. Örnekleri gerçekten çok fazla..
geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsn. ortamı yumusatmak icin dyorum eğer yaptırcaksanız hatcback yapınız![]()
Aracın astarı yüzünü geçtiği durumda olduğu için yapılma durumu yok.Toplam masraf işçilik dahil 45 binlira çıkarmışlar yaptırmaya kalksam bile yeni bi taunusun arka tarafı lazım kupa felan komple eğri çünkü..şanzumanı motoru bile yerinden çıkmış durumda idi..
Sigorta bunu yaptırmayıp 1900 tl ödeme yaparak + olarak aracı 750 tl ye hurdaya vericem..Karşı taraftan istediğim iki binliranın gelip gelmiyeceğide meçhul..diğer türlü zararım çok oluyor..
geçmiş olsun bunla gelip geçsin
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
çok geçmiş olsun cidden kötü bi durum.inşallah yerine daha iyileri gelir![]()
The E.U -become an automotive engineer-
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)