çok çok çok yakışıklı ama basılması gerek acilen. çok basılmaya müsait değilse kullanımınız en azından ön kısım bir iki tık indirilirse araç daha ıyı olacaktır maşallah.
aracınızı ankara gördüm bi kaç hafta yada ay oldu emin değilim anıttepe civarlarıydı sanırım. basılsa çok güzel olur , maşallah
araç çok güzel bende panjura taktım ama amblem olmalı bence panjurda ve hani kaplıyolarla onu böyle kırmızı renkte ama parlak değil metalik bişey öyle olsa bence daha güzel olur
Maşallah çok güzel duruyor boralar her zaman bir başka degerini bilin![]()
Maşallah kazasız belasız sürüşler GLİ stopları bende aldım daha montaj yapmadım ama gayet memnunum fiyatına göre tatminkar
ankaraya karabüke geçerken gelmiştim bir kaç arkadaşa uğramak için ordanda ankamall tarafına geçmiştim doğrudur![]()
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum sizin ve diğer değerli arkadaşlarımın sürekli basmak şart basılsa iyi olur demeleri üzerine jom blueline coil over almaya karar verdim çok araştırdım 5 cm yay ısıtma kesme vs.. ama en sağlıklı coilover olacağını düsündüm ebaydan cevap bekliyorum olumlu gelirse gümrük riskini göze alıp alıcam coil over sonrada yine sizin tavsiyeleriniz ile orjinal nikelanjsız panjura dönüp mercekli fara geçiş yapmmayı düşünüyorum son olarak da tavana bagaj çıtları koyup el yapımı thule yatay kaykaya benzeyen rüzgar kesici düşünüyorum ebayda 200 tl ye geliyor ama sacdan kesip yapıcamsizinle paylaşıcam adım adım
![]()
Maşallah araca Kazasız belasız.![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
maşallah araca, orj. panjur la daha güzel olurdu, birde jant seçimi gözden geçirilebilir bence, aslında yakışmış ama bol kullanılan bir jant olduğu için daha özgün bir jant seçimi olabilir, derin ofset olan başka alternatifleri değerlendirebilir siniz.
siz değerli arkadaşlarımın abilerimin tavsiyesi üzerine boramı basmaya karar verdim bunuda jom marka coilover kullanarak yapmaya karar verdim ***** öğrenciyim![]()
bmw ci arkadaşlarım benden önce ele aldılar malzemeyi
değerli kardeşim ismail mercedesci olmasına rağmen kırmadı beni uğraştı karabükde çaresiz kalmadıkca araca sanayide işlem yaptırmıyorum . ismail kardeşim beni kırmadı sağolsun
arka bu fotoda dip basık
yıkanma vakti geldi
bir kaç safranbolu çekimi..
Denedim konfor olarak yaydan rahat geldi daha önce voglant 3.5 cm yay var idi sekme yapıyor fakat tatlı sekiyor yaydaki gibi sert vurma kalmadı kasisde sert kütürtü kesildi diyebilirim fotolarda tam dip basık değil ideal basıklık bana göre sizlerinde fikirlerini bekliyorum. yapacaklarım daha bitmedi orjina logoya dönüp birkaç ince ayrıntı kafamda var..
Maşallah şimdi tam nokta atışı olmuş coillerle. Basıklık bence kullanım için ideal seviyede nacizane önerim bagaj üstündeki spoiler sökülebilir keyifli sürüşler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)