Allah razı olsun

Sağolasın Muharrem.
Bi sebebi yok gerçekten vti'ı seviyorum. Düzgün arabalara hakkettiği değeri ilgiyi gösteriyorum. İşin açıkçası hiçbir arabamı ne satmak istediğimden nede ilana v.s. koyarak sattım. Eş dost ricası ile gelip aldılar. Şuan hepsi ilede görüşüyorum sıkıntısız kullanıyorlar araçlarını, Allah kaza bela vermesin.
İşin açıkçası vti'ın yeri bende ayrı fakat marka model çok önemli değil yeterki araba gerçekten sözde değil özde boncuk olması önemli. 306gti'ada bindim, bu aracımı almadan 106gti'da baktım fakat kafama göre bulamadım. Ama ne olursa olsun bugün bu aracımıda satarsam yine araba almak istersem ilk tercihim vti olur. Ama pek kalmadı sende biliyorsun ki. Typer desen ben fazla pimpirik olduğumdan ep3 çok zor fn2 olabilir.
İnan ticaret fln yaptığımda yok, verdiğim arabalardan kar flnda etmiyorum ki kar etmem imkansız. Çünkü gerçekten segmanından, en ufak plastik parçasına kadar servisten sıfır alıyorum ve ciddi maliyetli oluyor.
LAK'ı aldığımda mesela üstünde ne headers, ne filtre, ne egzoz vardı. En basiti bu 3 parça dünya para zaten

Ayrıca benim avantajım kendi oto yıkamam olması ve cila detaylı ıvır zıvır işlerini kendim yapıyor olmam. Aracımda zaten devamlı dükkanda duruyor.
Son olarak şunu diyim, B16 motoru, bu konsolu, bu kasayı seviyorum