Abim maşallah kılçık gibi![]()
A R A B A C I I I
Kanka masallah yine cok temiz bi vtecle piyasadasin. Allah kaza bela vermesin.
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Maşallah Cıncık Gibi
Özellikle Konsola Bittim İlk Günkü Orijinalliğinde.
maşallahhhhh vtec imeze kanka![]()
''04'' BR TypeR -->''10'' DJ Fn2 TypeR -->''04'' DD TypeR -->''03'' AG TypeR-->''04'' KA TypeR-->''01'' ZC S2000 -->''05'' MCK Evo VIII-->''04'' EP TypeR
''01'' LH 330Cİ/2 (Coming Soon)
tampondaki kırmızı şey dışında gayet sade , güzel ve şık olmuş , güzel günlerde kullanırsınız inşallah![]()
Üşenmeden okudum yazılarınızı. Öldüm bittim hayran kaldım MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN BÖYLE ARAÇ KALMADI PİYASADA !
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
maşallah kardeşim allah kaza bela göstermesin arabayı aldığım hafta sormuştun satarmısın diye aradan bir buçuk sene geçti geldin aldın![]()
senide fazla durdurmazlar ama işallah senden sonraki sahipleride değerini bilir
![]()
maşallah abi, Allah kaza bela vermesin. en kısa zamanda güzel bi makineyle çektiğin fotoları bekliyoruz. Kasa çok düzgün eminim motoru da öyledir. EK tasarımı en güzel otomobillerden kesinlikle![]()
Abi maşallah ya cook güzel olmuşbu rengi sevmeyenlerden biriyim ama cila gosteriyormus araci demekki
) eline emeğine sağlık abi
![]()
Ömer ! inana bi çok arkadaşıma senin arabalarını örnek diye gösteriyorum güle güle kullan Allah Kaza bela vermesin İnşAllah...
FJK dan beri aklıma iyice girdi VTİ lar sanırım 2011 arabamı sattırıp VTİ almama sebep olacaksın bilesin![]()
Allah razi olsun hepinizden.
Cok sukur aracin kasada, ic aksamda, motorda ve mekanikte cok ust seviye kondisyonda.
Allah nazarlardan saklasin![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
MaşAllah ilk önce sana sonra arabanaKazasız belasız sıkıntısız güzel güzel binmen dileğiyle seninle arkadaş dost kardeş olmakda çok güzel bunuda söylemeden geçemicem
İyi günlerde olsun satma biraz bin emeğine değsin..
ALLAH VAR GAM YOK..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)