maşallah, yazılım ve eksozla olan gidişini merak ediyorum bende aynısını kullanıyorum stock performansını beğendim![]()
maşallah, yazılım ve eksozla olan gidişini merak ediyorum bende aynısını kullanıyorum stock performansını beğendim![]()
TT
Teşekkür ederim olumlu, olumsuz yorumlarınız için arkadaşlarJantlarımı yeni boyattım benim çok içime sindi
@uerbas
Üst devirler çok rahatlıyor egzozdan sonra, yazılım da alt devirleri toparlıyor baya
Sağolasın Serkan abi![]()
diyemedim ya la
aracınıza maşallah okanda okuyosunuz sanırım bi ara rektörlüğün oradaki otoparkta görmüştüm rengiyle jantlarıyla on numara duruyordu tekrardan maşallah..
maşallah. arka tamponu orjinal bırakman bide jantları siyaha boyaman boğmuş biraz arka tampona el atarsan bide jantları değiştirirsen çok daha güzel olucaktır.
Teşekkür ederim nazik yorumunuz için, beyazken daha şık duruyordu dediğiniz gibi şimdi şeker gibi oldu
Bence güzel
Amin, teşekkürler.
Teşekkür ederim
AynenTeşekkür ederim, şirinler konseptindeyiz şu sıralar
Teşekkürler
Teşekkür ederim eksik olmayınLisansım bitti, artık Kurtköy'de değilim ama arada uğruyorum
Sağolasın Doğu, amin
Sağol Bahadır, cümlemize
Teşekkür ederim
Fotoğraflardan herhalde jant konusunda canlı gören kimseden olumsuz yorum duymamıştım şaşırdım açıkçası, teşekkür ederim![]()
diyemedim ya la
Maşallah bim'den mi aldınız ? Le cola gibi olmuşOkuyamadım ismini.
Kazasız belasız inş.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Jant zaten oem değil mi ? Sadece siyah olmuş, ben beğendim
Farklı bi jant düşünürseniz beyaz te37 ile nokta olur.
Hatta vossenlerle ölüm vuruşu olur
Maşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)