Sağolun arkadaşlar![]()
Çok asil duruyor beyaz yakışıyor maşallah..
[QUOTE=Baran^;1182234]
Meguıars 105_205_66_21_NXT2.0_21_155_
105 gibi sert aşındırıcıya neden ihtiyaç duydun zaten burdan gördüğüm kadarıyla çok iyi koruyosun boyayı
hayrlı olsunn ..
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Maşallah Her hali güzel rengi başka bi beyaz oldu Renk Kodu baran's beyazı yazdır ruhsata![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
cam filmlerinide mi soktun ?
bu arada jant/lastigini alabilirim tiko para kes eger ki veriyosan 1milyarauahxusaha
- K -
________
Dr.Ecu
güzel renk caddede görüyorum maşallah
21 nxt 21 iyimis valajant ve yaylardan baska bisi varmıydı arabada extra olarak baran .bide 5000km vala az yapmısın helal olsun . 3 ayda 8000km oldum
![]()
maşallah çok karizmatik.çok şık
Sağolasınız arkadaşlar,her arabama yaptım bişeylerde bu arabaya cidden yakışmadı asilliği ağırlığı gitti makinanın.Böle emekli spec gayet iyi bide polislerden falan sıkılmıştım oraya girmez burda yol bozuk gitmiyim vs bunalmıştım artık biniyorum arabama yumuş yumuş oldu ahahahabu arada jantları 200liraya sattım dün onur kaçırdın
![]()
Evet uzun zaman geçti arabam 10.000km yi devirdiUzun süredir standart şekilde biniyordum o kadar memnun kaldımki plakalara plakalıklara kadar standarta cevirdim.Şu anda standart harici hiçbirşey yok.Opsiyon arka bagaj spoileri ve '18 AMG jant var extra onlarda orjınal zaten.Mercedese öle vuruldumki acıdım arabayı bozmaya herseyi orjınal tutmak daha keyif verir oldu.Bu şekildede saklayacağım yenı kasası cıkana kadar kısmetse.Yanına başka araba gelir tabi bu arada kafada var bişeyler.Bugün üsküdar meguıarste sağını solunu parlattık jantlara egzoza metal parlatıcı dışına kil+34 üstünede NXT 2.0 yaptık.Fotolar bombok cunku gene telefonla cektim bu kadar güzel foto ceken adam varken elime makina almaya utanıyorum
Bugünden birkaç resimle son halini göstermiş oluyorum.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)