User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: W 115 hakkında

BATUHANGOKDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

W 115 hakkında

merhaba;

arkadaşlar uzun zamandır w115 kasa toplama niyetimiz var ve aşağıdaki linkteki araçla görüşmekteyiz ama maliyet hakkında bi türlü sonuca varamadık toplama kaporta boya motor yürüyen maliyeti hakkında bilgi paylaşabilecek olan varmı ?

Connecting site...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece ıclı dıslı detaylı bır boya ıslemı kafadan 6 7 bın tl tutar kaporta sokme trım ıslerı harıc. gerısını arabanın parca detaylarını bılen arkadaslar soyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşık 15.000 gibi bi bütçemiz var yaptığımız zaman evladiyelik bi araç yapmak istiyoruz eğer bu rakama maal edemezsek projenin iptali söz konusu bu rakam yeterli olurmu parça fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

HüseyinAvcular - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence, ilandaki araca bulaşmayın derim.En azından ben olsam bulaşmazdım çünkü basitce bakarsak görüneni bile kötü demiyorum berbat haldeyken altından daha kötü bir manzara çıkması olası.Hatta bu söylediğim çoğu w114-w115 için geçerli.

Evladiyelik, bir w114-w115 toplamak için benim gözümde en az 15 bine ihtiyaç var o yüzden ilandaki araç yerine bütçenize uyacak şekilde ama daha derli toplu bir araç bulmanızı öneririm.Diğer türlü 3-4 bin liraya alacağınız arabalar size toplama süresince sürekli gol atacaktır çünkü kaporta konusunda diğer arabalara nazaran daha hassas bir yapısı var w114-115'lerin.Etekleri, bagaj köşeleri, arka çamurluk bitim köşeleri vb. gibi kronikleri bellidir zaten ama hele ki taban sacına özellikle dikkat etmek lazım çürük konusunda...

Parça konusuna gelirsek;bazı parçaları kolay bulunuyor fakat basit sandığınız ufak bir parçayı bulamıyorsunuz maalesef.Fiyatları da değişkenlik gösteriyor parçanın cinsine göre ama fiyatların uygun olduğunu düşünüyorum sonuçta en genci 38 yaşında olan klasiklerden bahsediyoruz.Parçaları Orijinal/Yıldızlı olsun diyorsanız araba dahil arayırdığınız bütçenin yeteceğini düşünmüyorum maalesef, en basitinden örnek vermem gerekirse yan çıtalarını almak için önce bulmalısınız ama yan sanayi/yerli üretim takarım diyorsanız iç döşemeleri dahil çok fazla sıkıntı yaşamazsınız.

Yürüyen ve motor parçalarını ben Isparta'da kolayca bulabiliyorum, o yüzden İstanbul'da sıkıntı yaşamazsınız.

Az çok bilgi vermeye çalıştım ama detaylarına girersem içinden çıkamam /8'lerin.O yüzden bütçeniz doğrultusunda çocukluğumdan beri w114 içinde büyümüş biri olarak tek tavsiyem bütçenizin tamamıyla güzel bir w114 yada w115 alıp binmenizdir.Zaman içinde parça toplayarak restore işine girebilirsiniz.Evladiyelik demeseydiniz ilandaki aracı alıp eldeki para doğrultusunda toplayabilirsiniz derdim ama o fiyata çıkabilecek arabaların belli olduğunu düşünüyorum...

Karar size kalmış, keyifli forumlar dilerim.
    ''Ağırbaşlı ve zarif bir şekilde süzülüyorum.Gözüm hep Yıldızda ama, aksi mümkün değil ki, sanki yol gösteriyor.''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler yürüyenle motor konusunda bende sorun yaşayacagımı düşünmyorum ama aklımızı en çok karıstıran kaporta ustam iyi ama önemli olan arabanın çıkartacagı masraf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    115 zordur biraz.Biz gecen yaz basi aldik buna 1 lira masraf yapmadan bineriz dedik 5 bin harcadik disardan bakinca 5 binin gittigi yerleri de goremiyorduk go onunde bulundurmani isterim hatta aracin konusu var suan aslan amca diye sattigimiz arkadas forumdan
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    W115 alma arifesinde biri olarak konuyu takipteyim Çok orjinal takıntısı olmayan biri olarak aracın başımı çok ağrıtacağını düşünmüyorum,yan sanayi parçalarla da toplayabilirim...Kaportasını çürüğünü çarığını toparlıyım yeter...Elektronik masraf çıkartıcak bir şey olacağını düşünmüyorum...Motorda ne süprüz çıkabilir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor yürüyen de çok sorun yaşamazsın iyi bir usta ile iyi bir rektefiye ve yürüyen parçaların yenilenmesi ile uzun yıllar kullanılabilir bu araçlarda kaporta çok önemli çünkü bahsettiğimiz arabalar 70-75 yılları arasında üretilmiş her ne kadar sağlam dahi olsa 39-44 yaşları arasında araçlardan bahsedioruz benim en büyük sıkıntım kasası düzgün bir araç bulmak o yüzden iyi bir araştırma yapmak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)