çok güzel duruyor maşallah kazasız belasız
Maşallah çok güzel hemde beyaz. Araba baya alçak duruyorALlah kaza bela vermesin, ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
çok güzel araba maaşallah,,beyazıda ayrı duruyor e46 m3 ün,,ama sanki bu kadar basık olmasına gerek yokmuş gibi bazı fotoraflarda özellikle belirgin...
Tek kelime ile " Muhteşem ".
Renk kombiansyonu ve duruşu çok güzel aracınızın, kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin..
yemin ediyorum makina çok fena bayıldım öldüm bittim salyalarım aktı kustum ağladım yıkıldım... maşallah allah kaza bela vermesin
SENSİN.
Allah kaza bela vermesin, duruşuyla kendini belli ediyor araç. Uzun zamandır SMG arıyorum ama kafama yatan bir türlü denk gelmedi nasip olur İnşallah bize de böylesi
Cumartesi günü dragosda günhan kolejinin önünde denk gelmiştim. Bende tam sahile doğru dönüyordum.Hayırlı olsun kazasız belasız
Maşallah Kadir çok güzel çok şık. Kazasız belasız. Gene basmışsın dibine kadar. Bence biraz kaldır.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Maşallah.Hayalimdeki araçtır...![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Fena tutuldum valla, kazasiz belasiz masallah![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Her birinizin değerli yorumlarına çok teşekkür ederim. İnşallah daha güzelleri sizlerede nasip olur.
Araçta D2 kamber ayarlı coilver var benim zevkim bu basık seviyorum, 90 dönüşlerde sorun olmuyor. 2002 SMG, Beyaz içi kırmızı Türkiye'de çok çok az var, 4 aydır ben ciddi arıyorum baktıklarımın % 90 leş. Bu kadar düzgün bulmak çok zor oluyor.
Kartal'da oturuyorum, çevrede görmüş olanlar doğrudur, zaten beyaz M3 görmek çok zor![]()
Schumi zaten geçmiş araçlarımı biliyorsun bende böyle![]()
maşalllah abi kazasız belasız günlerde kullan tekerine taş değmesin![]()
fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
Maşallah tosun gibi duruyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)