Maşallah çok güzel proje allah kaza bela vermesin
Maşallah çok güzel proje allah kaza bela vermesin
brooooo... Allah kaza bela vermesin, aracın masallahı var. King RC!!!![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Mehmet abi sana herseyin en iyisi yakisir aracin gercekten cok basarili gordugum ve bindigim en hizli,en guzel peugeot..proje olarakta cok basarili insallah sorunsuz sikintisiz binersin..
Fastest thp in turkey oldu![]()
Allah razı olsun. Eyüp hocam doğru söylüyorsun bu manifoldu yapacak ustamızda var Antalya da, ama bütçemiz hesaplarımızın üzerinde şu anda![]()
Dediğin gibi daha büyük turbo (gtx2867 turbo,büyük enjektör ve multi nozzle methanol) ile 423hp krank, 368hp teker de alınmışdurumda.
Her zamanki gibi money talks
Bu setup ile TR benzini ile yakıtsız olarak bizim maksimum göreceğimiz 310-320hp civarıdır dynodynamics dynoda.
Allah herkese daha iyisini nasip etsin. Önümüzde bir kaç değişiklikle alınacak bir 100hp daha var![]()
Hocam bu Arashi turbodan memnun musun? Kalitesi vs nasil su ana kadar ki izlenimlerin nedir?
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
kadran videosunu izledim kadrandanmıdır nedir istanbuldaki stock turbolu r56 jcw lere göre yavaş sanki yada bana öyle geliyor basınçta az değil hani
Team PAŞAOĞLU
arkadaslaaaaaaaarrr,
mehmet ustamızın kadran videosunu sonunda ekleyebildim..
youtube giremeyenler için streetfire'da ekledim.
HD izlemeyi unutmayın!!!!!
gördüğüm kadarı ile 3e atında 2. vitestin sarma etkisinden kurtulup kadran 110dan 100e düşüyo. 3. vites 100-200 11 saniye gibi okudum videodan!!
maşallahı esirgemeyelim dostlar
bendende koooocaman bir maasallaaahhhh!!!!
e-tuners Stage4 207 RC + pistons and rods - YouTube
e-tuners Stage4 207 RC + pistons and rods by meSs666 - Car Videos on StreetFire
fug kadran.MP4 by meSs666 - Car Videos on StreetFire
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
207RC vs E46 M3 SMG2 - YouTube
207RC vs E46 M3 SMG2 by meSs666 - Car Videos on StreetFire
FUG 207 RC vs E46 M3 SMG2
na na na naaaaaa!!!!....
Maşallah allah kaza bela vermesin...
MALCOLM X "1925-1964"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)