-
roketi yüreğimize attın kardeşim :) böyle arabamı olur yaa araba denmemesi lazım bunlara bizimkilere araba demiyelim yada başka bi sınıf başka bir ad bulunsun bunlara...
maşallah allah kaza bela göstermesin ben sessizce ağlamaya gidiyorum herkese iyi seyirler :D
-
Zevkin gerçekten insanları kıskandırır. İzzetin arkadan görüntüsü ve carbon olan yerleri göz dolduruyor, kanatla birlikte harika bir görüntüye ev sahipliği yapıyor, Kazasız belasız kullanman dileği ile.. Kalça şart :)
-
-
kazasız belasız çok güzel araç güle güle kullanın bi nazarlık şart ;)
-
Çok efsane olmuş. Benden kocaman bir MAŞALLAH!
-
ne lipmiş arkadas ya :D ellerine saglık hersey cok guzel olmuş spoileri çok begendim kazasız belasız inşallah :)
-
yukarıdaki hikayeden esinlenerek yazıyorum
VE gerçekten bi adam arabası, gönüllerin sultanı, genç kızların yeni sevgilisi, olunmak istenen araç, trde tek ama gerçekten tek, el emeği göz nuru
yakında takım elbiseli adamlar;
birinin elinde sarı bi zarfla biz sanayide otururken gelip
-Aren hanginiz?
-Saolun çok teşekkür ederim (yakalayanlar olabilir bu kısmı)
-"4 nisan 2017de yeni filmimiz çekilio (fast 8) aracınıza talibiz,
tokyoda bi flashback sahnesi yapıp Han ile beraber köprüden ters bi şekilde aşağı aticaz"
gibi bi durumla karşılaşabiliriz o yüzden kazasız belasız inşallah :)
-
Maşallah Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel paylaşim yapmışsınız. Araçınızın başına gelenler içinde geçmiş olsun ama merhametli insan halinden anliyan anlayışınız içinde ayrıca takdir ettim.
-
öncelikle maşallah araba resmen on numara olmuş anlatımda bir o kadar mükemmel:D çok araba hastası gördüm ama senin gibisini ilk kez görüyorum abi.
Allah gönlüne göre versin herkese canın sağolsun deyip geçmişsin gönlü tok olmak böyle bişey bence :)
-
Kocaman maşallah izzete. Umarım bu şanssızlık yakanı ve izzeti bırakır :)
-
götten tam track edition gibi olmuş maşallah
-
kankacım maşallah son hali çok güzel olmuş, nazar değmesin.
sık sık maslakta görüyoruz zaten, sesi efsane
seninde aragaz verişlerin :D
Arka tampon eklerinden sonra arkanın görüntüsü toparlanmış çok iyi olmuş , aynı şekilde yan eklerde
-
aren masallah kazasız belasız
-
Son hali harika olmuş.
Kazasız belasız...
-
marka model önemli değil emek var en önemlisi o içten bir maaşallah benden :)
-
Maşallah allah nazarlardan saklsın maddi manevi tüm emekleri seferber etmişsin sonundada allah gönlüne göre vermiş bu arada mizah ile konuyu anlatmanda bildiğin bağlayıcı oldu 👍
-
Maşallah ok gibi. Allah kazadan beladan sakınsın, elinize emeğinize sağlık.
-
son halini dun ilk kez gordum, kendi arabami da daha yeni gormeme ragmen izzetten gozlerimi alamadim resmen.
gordugum en guzel 350z degil, gordugum en guzel arabalardan biri oldu, masallah.
foto cekmemiz lazim s2000le beraber :D
-
Maşallah.
keşke konuyu güncellemeden önce 1-2 tane 350z satın alsaydınız. Zira konuyu gören satılık ilanlarına bakıyor. iyi kar bırakırdı :D
s2000lerin deli gibi prim yaptığı günlerde yüzüne bakılmayan 350z ler son zamanlarda kıymete binmeye başladı.
ama buna söyleyecek söz yok. elinize sağlık.