Sadece şu yazdıklarınızdan yola çıkarak gerçekten birebir tanımak istediğim birisiniz :D Aracın gerçekten maşallah'ı fazla fazla var lipten de belli zaten. Kazasız, belasız inşallah.
Printable View
Sadece şu yazdıklarınızdan yola çıkarak gerçekten birebir tanımak istediğim birisiniz :D Aracın gerçekten maşallah'ı fazla fazla var lipten de belli zaten. Kazasız, belasız inşallah.
"doa"nın araçları, izzet, cooperlar falan... it köpek aş' ye nasıl katılabiliriz :D
buna da gönülden maşallah. çok güzelmiş falan filan yazmıcam yetersiz kalır
Aren abi ne deyim ki Helal olsun sana aracın gerçekten çok özel güzel günlerde kullan umarım herşey gönlünce olur Maşallah.
Maşallah gerçekten çok güzel aren. Güle güle binmek nasip olsun aksiliklerin yakanı bırakması dileğiyle :)
Maşallah 41 kere :)
Lip mevzusundan sonra soyliycegim tek sey var abi Allah senin gibi insanlara daha iyilerini versin. Arabana diycek bisey yok instadan her gördüğümde ic çekiyorum. Son olarak It Kopek Aş. stajyer kabul ediyor mu ?
MaşALLAH dan başka diyecek bişey yok sabrınızıda tebrik ediyorum :) bayağı bir aksilik olmuş ama en sonunda istediğiniz görüntüye ulaşmışsınız kazasız belasız nazarsız sürüşler :)
aren abi zevkli insansın vesselam.. kazasız belasız inşallah...
Aren abi bizi bitirdin be :D
Söylenecek çok fazla birşey yok 41 kere Maşallah.
Abi önceden de yazmıştım araçlarına ve emeğine diyecek bir şey yok kocaman bir maşallah ama senin bu konularında giriş , gelişme ve sonuç , bu akış , bu anlatım , bu üslup cidden bir kere daha konuyu baştan okumaya sebep olur çok keyif alıyorum . Kazasız belasız sürüşler inşallah
Konunun project cars bölümüne taşınması daha yararlı olur bence :)
Araca diyecek laf yok. Güzel insansın vesselam. Allah gönlüne göre versin.
Adama harbiden 350Z aldırır bu araba :)
Buarada harun tastana cekilen dansözlü videodaki 350z değil mi bu :)
maşallah abi kazasız belasız ne lipmiş be ben olsam dışarı çıkıcağım zaman sökerdim artık :D:D
Dansoz muhabbetini videolarla hatirlatisaniz seviniriz :D
Okurken gerçekden keyif aldım ellerinize sağlık yazdığınız için bunu bu kadar güzel şekilde
41 kere maşallah
Bin kere maşallah herkes aracına sizin gibi baksa şu türkiye negüzel bir hal alır kimbilir... :)
Töbe töbe. kardeşim aracın çoğu evriminde yanındaydık. Bir daha görmek nereden nereye geldiğini aracın gerçekten harika oldu. kazasız belasız ülkemizde tek bir araç. Daha iyilerine binmek nasip olsun. Bunlar hep Japonyanın oyunları arkasında kim var ? Aren. :D
Emek zaman sabır :) Nakiti umutmamak lazım:D iyi günlerde olsun