Örtülü hali bildiğin Batmobil :)
http://i61.tinypic.com/16lmg0i.jpg
Printable View
Örtülü hali bildiğin Batmobil :)
http://i61.tinypic.com/16lmg0i.jpg
Geldiğinde fairLADY-KAKA olan şimdiki haliyle İZZET ALTINMEŞE mize birkez daha aşık oldum. Konu tasvir ve fotolar ikaş a yakışır biçimde derlenmiş. Eline klavyene sağlık Kesene bereket brom. Maşallahlarımızı esirgemeyelim...
Maşallah,bu araç harbiden çok can yakar.
Kazasız belasız günlerde binin,sahibi de zevkli adammış :)
Kocaman maşallah lipe iki kere maşallah.
Kaliteli orjinal parçalarla olunca gerçekte başka oluyor imrenerek baktım bütün fotoğraflara.
Hadi bunu da taklit etsinler de görelim :D
Kocaman Maşallah!
Resimlere bakarken 1 paket sigara bitirdim:)
Kanat da carbon olsaymış desem arabanın totosunu tamamlar mıydı? (Ya da apaçiliğimi çok mu dışarı vurmuş olurum:) )
maşallah çok iyi olmuş, anlatım da çok iyi :)
Abi ayda 400 400 taksitle satarsan aliyim. Catapat ve kasimpasali muhabbetinin hatirlanmasi cok hos olmus. Hele anladim cok cok guzel. Ellerine diline saglik.
Kral cok emek ve mesai harcadin ama degdi gonlune gore oldu, kazasiz belasiz bin :D z e en cok yakisan renk sunset orange kim ne derse desin
en kocamanından Maşallah ...
Emekler takdire şayan.
Maşallah.
maşallah kalem
Dozo her zamanki gibi sıkılmadan okudum :D Herşeyden önce kocaman Maşallah çok büyük emek,zaman ve para harcadın tadını çıkarta çıkarta sana yakışan bir araba yaptın.Bir Z'ten daha Z :D ABB de yine yatırıp kaldırmış elinize sağlık.
Instagramda zaten takipteydim amA adim adim yapilanlari okumak guzel oldu. Para + zevk + emek + otomobil tutkysu = boyle birsey. Mukemmel olmus.
ulan o kadar güzel anlattı ki gidip lipi kırasım geldi.
Allah bundan sonrasında kaza bela vermesin. Çok büyük emek olduğu açık ve net. Karşılığının alınması da apayrı bir zevktir eminim.
Yalnız o kadar çok başınızın gözünüzün sadakası olmuşki, artık başınıza gözünüze bir zarar gelmez heralde :D
Çok güzel bi konu olmuş, araca diyecek yok zaten :). Kocaman bi Maşallah, Allah kaza bela göstermesin
Maşallah Aren kazasız belasız :)
Ön lipi bi okut bişey yap bu ne yaaa okurken gına geldi olanlardan :)
Maşallah herşey 10 numara gördüğüm en iyi 350z.