Araca maşallah ama valeye falan verme aracı bu saatten sonra bu kadar emek vermişsin kazasız belasız![]()
Araca maşallah ama valeye falan verme aracı bu saatten sonra bu kadar emek vermişsin kazasız belasız![]()
Maşallah çok güzel kazasız, belasız güzel günlerde![]()
[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3]BLACKPEARL
https://www.youtube.com/user/pilothkn![]()
https://instagram.com/hkn777x![]()
Harika duruyor, Allah kaza bela vermesin inşallah.zevkli insanlar ve imkanlar bulusunca ortaya böyle güzellikler çıkıyor.maşallah.
öncelikle kocaman Maşaallah!
son günlerde foruma bu konuya post atıldı mı diye giriyorum ne yalan söyliyim![]()
Araba,yazılar,başlık herşey lokum güle güle bin hocam![]()
anlatım da ve yapımda büyük emek harcanmış. Masallah.
Ahmet'im cok sagol kankam
Normalde asla vermem istinye park ve bebek kirinti disinda hic gareket bile ettirmiyolar ama iste orada basiretim baglandi 1 kez verdik o da ders oldu zaten
Cok tesekkurler
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim cok sagolun
Hahaha hirsiz sert geliyo cok sertyakinda o da konuyu acar
Cok tesekkur ederim uzun zamandir ben de bu gun guncelliycem simdi guncelliycem derken anca actim hahaha daha iyi oldu tek seferde yazdim bitti
Cok tesekkur ederim![]()
10defa nazar degmis resmen,ayar oldum okuyunca bile.
bizim milletimiz bir maasallahi cok gorur aq.
izzet(!) cok hos bir araba gercekten, sen de halin vaktin yerinde ama anlattigin gibiysen bunu pek yansitmiyorsum insanlara.
allah baska nazarlardan saklasin seni ve arabani kardesim.
valeye vermek zorunda kaliyorum ben de ama mekan onune koyduruyorum.istediklerini desinler, aylarca parca nekleyecek olan biziz.
Harcanan emek , zaman , para mükemmel bir araç çıkartmış ortaya . Kazasız belasız keyifle binin . İmrenilecek bir araç gerçekten maşallah
bizim birader sen diye ölücek (aren) evi köyü tarlayı satıp alalım diyo amk 350z yi instagramdan engellede bana salça olmasın artıkyada bigün buralarda gelde içine otursun bari
![]()
![]()