Aren tam bir "wow" olmuş buLipe bildiğin 10bini gömmüşsün arada derede
Kesene bereket, Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin, çok güzel olmuş valla
Aren tam bir "wow" olmuş buLipe bildiğin 10bini gömmüşsün arada derede
Kesene bereket, Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin, çok güzel olmuş valla
Şu yazıda tek gerildiğim yer Lokma adını duyduğum andı , nasıl öyle bir hata yapılıp o berbat mekanın g.t valelerine bu arabayı teslim ettin![]()
Nazarı çıkmıştır ama artık Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 4-4lük olmuş herşeyiyle.
Maşallah iyi emek sabır ve para harcanmış
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Bir dönem hayatımızda öyle bir karakter vardı değil mi ?![]()
Çok teşekkür ederim![]()
Eh biraz ama bu aralar iyiyz![]()
Çok teşekkür ederim
Kanka çok sağol OK gibi binmem lazım zaten artık haha
haha her araba güzel bence abi ya emek verdikten sonraiyi dileklerin için çok teşekkürler
teşekkürler , kalça şart biliyosun
![]()
teşekkürler kanka
nazarlık ve bilimum türevlerinden yetişiremiyoruz kendisine haha çok teşekkürler
Allah razı olsun çok teşekkürler
Çok teşekkürler spoiler aşk ya![]()
Çok teşekkürler , kimse bilerek yapmıyor sonuçta kaza ile insan ölüyor malesef dünya malına pek üzlmemek lazım ama insanın da içi acımıyor değil olsun ah etmedik kimseye![]()
Çok teşekkürler benden daha hastaları var bire bir tanıyorum her gün görüuorum hatta ben yine iyiyim![]()
umarım kısmet şmdilik maşallahımız var
![]()
Şaka maka araba baya yol tutuyo
kankam çok teşekkür ederim yani hepsi tek tek bir şey ifade etmiyordu ama kafada fotoğrafı çektim bitince böyle olucak dedim olduses zaten beni de benden alıyo bir fly by çekmek lazım
![]()
kanka çok teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Umarım herkes gönlündekine kavuşur , her konuya istemsiz böyle yazıyorum kendime hakim olamıyorum haha
Vallahi 2005 S2000 lere 100 + veriliyor biraz aklı olan adam Z alır piyasası da pek ucuz değil Z in ama şu piyasada ucuz kaldı gerçekten
Bira fabrikasında Babylon açılıyor 10 Eylül'de kapıya çek sosyete görsün![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Masallah arenim, **** kim kardashian olmus
Az cok dinledik neler yapilacagini gorduk.. Ayakkabidan radyo yaptinemeklerine helal, kesene bereket, Izzete masallah cnm..
Şu kaçak kat olmasa, altindan alicam arabayi ama![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
teşekkürler sahibi benim bu arada
![]()
Abi çok teşekkürler günün sonunda güzel bir şey çıktı sanırım![]()
Taklitler aslını yaşatırmış ne yapalım![]()
Orjinalde hangi parça nasılsa o şekilde kullandım bir de polisle uğraşmak istemiyorum kanat carbon olsa gözlerine takılır sonuçta bu kanat orjinal ekipman
Çok teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederimayda 400 40 ü bir ara görüşelim haha
Çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim
Sağol kanka![]()
Abim çok sağol yazarken ben de baktım gerçekten iyi zaman ve emek harcanmış parayı da doğru yerlere harcamışım yine alsam yine aynısını yaparım![]()
Sen yine de deneme derim![]()
hahaha umarım gelmez , karşısına geçip ben yaptım demek keyfli gerçekten de![]()
Amin çok teşekkür ederim
Vay Oğuz abim çok teşekkürler Allah daha büyüğünü vermesin abi lip dert değil haha ama kırılmasa süper olur artık
güzel oldu açıkcası ben de beğendim çok teşekkür ederim![]()
Her zaman beklerizamin çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim bu ikaş ın daha görünen kısmı haftaya ikaş ın toplu araç çekimi olucak bakalımona da yeni bir konu açıcaz
Çok teşekkür ederimamin
çok teşekkür ederim![]()
Çok sağolun
yakında stajer alımları başliycak ikaş 'a
çok teşekkürler
bu yine çok aksi değil ya daha kötülerini de gördüm haha
çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
hahah Oğulcan çok teşekkür ederim![]()
Bazen eski konularımı ben bile açıp okuyorum en çok RX8 e gülüyorum ama haha çok teşekkürler
Amin çok teşekkürler , projelik bir şey değil ama sandık motor + SC gönlümde yatan aslında
biz lipi böyle sevdik haha çok teşekkürler bu arada
Çok teşekkür ederim![]()
Biraz ilgi biraz emek güzel olmiycak araba bence yokçok teşekkürler
doların 2.9 olduğu şu günlerde yara açabilir haha çok teşekkürler
![]()
Ben geçen sene Aren'in mekanı Nişantaşı Polis Karakolunun karşı sokağından aşağı inerken gecenin 1'inde sadece sesini duydum. Kesin Ferrari dedim. Arabanın buru görünce 1YOH AMQ" dedim ki o zamandan bu zamana İzzet'in ellenmemiş yeri kalmadı. Şimdi ses daha efsane.
aren eline diline emeğine sağlıkMaşallah, güzel işler yapmışsın anlatımlarında araba kadar başarılı. allah aksiliklerden korusun diyelim her ne kadar gelip seni bulsada
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sorma kanka lipe o miktarları rahat gömdüm kargosu gümrüğüama bence en iyi lip Z için olan çok sağol kanka iyi dileklerin için de
![]()
Video gerçekten çekme zamanı geldi artık yaçok teşekkür ederim iyi dileklerin için
![]()
Kötü konuşmiycam mekan hakkında sonuçta oradan ekmek yiyen insanlar var ama bir daha gitmeyi düşünmüyorumnormalde gitmediğim bir yerdir tutturdu lokma diye gittik haha iyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim kanka
![]()
Çok ama çok teşekkür ederim![]()
[QUOTE=ilkay325i;7908761]Maaşallah! Allah Ağız Tadı ile binmeyi Nasib etsin çok beğendim Özellikle Totosunu![]()
ne yalan söyliyimn arka çapraz ve ön çapraz benim de favorim ama totosu bence de güzel oldu![]()
Biliyorum abi güzel oldu eğlence hayatı bizim eve geldi artık haha içerisi dışarısı bizde artık nasıl olsa Cumhur abinin sözü var lambo kaldırtıcaz izzet için haha![]()
hahaha salıyorum küçük enişteyi o zaman
![]()
arenim İnci'deki nickin neher yazın yazar niteliğinde. izzete maşallah. allah kaza bela vermesin. buarada senin gtr egzosunu taktıktan sonra gece çekilmiş bir videonu izlemiştim onuda koymalısın bence buraya.ben çok beğenmiştim
![]()
BaYTaR MURO
İt Köpek A.Ş. Platinium member'ları
Arabalar bir kenara dursun şöyle varlığınız hepsinden değerli ve önemli sonuçta , 350Z benim değil ikaşın arabası herkesin emeği fikri var![]()
ya çok işsizsin ya hahaha sağolun teşekkür ederim 4 yıldır bitmedi daha da bitmez haha
![]()
haftaya ctesi ikaş toplu foto çekimindeyiz nasılsa çılgın doğa Sc s2k yı coşturuyor
Hırsız olayımız renkli arabalar değil mi zaten
standart renkli arabalarınız sizin olsun sarılar kırmızılar turuncular bizim
haha
Genç kızların gerçekten sevgilisi izzet ama kaputa sarılan kızı unutamıyorum hala hahaha
cardinal melon haha hadi abi biz ne zaman yatırıp kaldırıyoruz gel bizim oralara ortalık karışsın artık haha
Adeta bir suçlu gerçek bir suçlu Escobar mito hahaha o bu değil de tüm caddeyi asfaltladılar ne yapıcaz hahah![]()
Kim kardashian biliyosun bizim akrabailk dediğimde kafan açılmıştı inanmamaıştın haha kanka araba garajda duruyo sıkılırsa nal diycem de dev de nsıkılınır mı a m k gazetesi ya haha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)