10 numara 5 yıldız çok güzel ve sade olmuş kazasız belasız binin![]()
Normalde siyah arabaya siyah jantı pek beğenmem boğacağı görüşündeyim ama bu araca çok yakışmış, maşallahı var.
janylarin rengi değişip st tamponlar takilirsa vok daha guzel olur bence. Allah kaza bela vermesin
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Sizin aracınıza da maşallah buarada.
Melih teşekkür ederim. Spoiler benim de aklımda![]()
Bu yorumu hep alıyorum. Ama siyah boğmamış diyenlerde var. Kafam karışıkteşşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim
Aklımda bir kaç şey daha var ama abartıya kaçmamak yanlısıyımTeşekkürler
Teşekkür ederim.
Ah ah biraz daha ucuz olsa ben de isterdim çok.
Çok teşekkür ederim
Teşekkürlerbu devirde çok mantıklı araba
Çok teşekkür ederim
Ben de öyle adlandırıyorum bazenJantlar aklımda teşekkürler
Jantlar aklımda , Teşekkürler
Araba bayağı bir siyah murderedout akımını hep sevmişimdir.Ön tampon haklısınız ayarsınız , Çok teşekkürler
Çok sağolun![]()
Çok sağolun
Ben de aynı görüşteydim taa ki bu arabada siyah deneyene kadarÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Jant rengi çok yorum aldı benim de artık aklımda. St tamponlar biraz lüks banaTeşekkür ederim
Çok teşekkür ederim.
Jantları için aykırı renkler sizce nasıl olur ? Örnek :
![]()
Maşallah kardeşim gayet şık olmuşjantları gunmetal, aynı renk kapı şeriti ve st spoiler ile tadından yenmez
![]()
Cok iyi olmus durusu, kazasiz belasiz. Bu arada Ticaret'te mi okuyosunuz ? Ayni speclerde fiesta goruyorum okulun otoparkta![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Çok sağol abi fiestacıdan yorum almak güzel. Jantlara yaz girişi müdahale edicem. St spoiler ,çin fiyat temin olarak bir pm alsam senden güzel olur.
Çok teşekkür ettim
Çok teşekkür ederim
Jant rengi değişecek gibi duruyor. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ettim. İşletme 2 deyim. Doğru tahmin. Tanışalım![]()
maşallah çok güzel bir değişim olmuşayrıca jant rengini tam mavi değilde hafif aqua rengine doğru seçersen ayna ve ufak aksesuarlarıda aynı rek kullanırsan daha hoş duracaktır
![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Turbo basıç saati takıldı. Hiç bir kesme , biçme , yapıştırma kullanmadım. Direk oturdu yerine özel yapılmış gibi. Forumda satılıklardan almıştım. Azam'a teşekkürler burdan da
http://img496.yukle.tc/image.php?id=3048boost.jpg
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)