User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
159 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ae101 Kaporta Boya Onarım

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah.. Fx'e güzel bir ek şimdiden araştır derim
    türkiyede yok istediğim şekilde hep kaba kaba ekler var , Teşekkürler , inşallah güzel bir ek bulabiliriz.

Artık son düzlükteyiz bu akşam inşallah alacağım arabamı . Dün kaportacı abim ile 22:30'a kadar arabayı topladık ön arka tampon arka paçalık , ve en önemlisi ön sisleri uydurduk . Bugün ön davlumbaz ve lambalar takılacak, son olarak da boyacıda incelenip cilası atılacak. Akşamında ise benim olacak ALLAH izin verirse. Dünkü yapılan işlemlerden kareler.

NOT: Plakalık kısmının üstü hafif yamuk olmuş ama yapacak birşey yok bu kadar oldu.

RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

es026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana kalırsa sadece Toyota logosu kalsın 1.6 GLİ falan yazmasın dicem ama eğer yazılar kalsın ama eğik olmasın diyorsan arka bagaj kapağı boyasız orjinal corollalardaki ölçüyü al. 1.6 GLİ logosu az solda,Corolla yazısı ise biraz daha sağda olacak oradada ayarsızlık var. Zevk meselesi tabi ama ben olsam tamponun ön kısmını piano black yerine gövde rengi boyatırdım çünkü o bölgeye piano black uygulaması tamponun güzelliğine gölge düşürüyor.. Eğer ki orayı siyah yapmak istersemde folyo ile kaplatır canım sıkıldığı zaman söker boya masrafına girmezdim ekstradan. Maşallah emek çok fazla. İnşallah istediğin gibi olur herşey.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piano black uygulaması güzel olmuş bence tampon direk gövde rengi olsa boğardı araç çok güzel ilerlemiş kardeşim Allah gönlüne göre versin maşallah
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı es026 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana kalırsa sadece Toyota logosu kalsın 1.6 GLİ falan yazmasın dicem ama eğer yazılar kalsın ama eğik olmasın diyorsan arka bagaj kapağı boyasız orjinal corollalardaki ölçüyü al. 1.6 GLİ logosu az solda,Corolla yazısı ise biraz daha sağda olacak oradada ayarsızlık var. Zevk meselesi tabi ama ben olsam tamponun ön kısmını piano black yerine gövde rengi boyatırdım çünkü o bölgeye piano black uygulaması tamponun güzelliğine gölge düşürüyor.. Eğer ki orayı siyah yapmak istersemde folyo ile kaplatır canım sıkıldığı zaman söker boya masrafına girmezdim ekstradan. Maşallah emek çok fazla. İnşallah istediğin gibi olur herşey.
    Senin için yazıları söküp fotoğrafladım , biraz böyle bineceğim bakalım hoşuma giderse bırakcağım , ama alıştım yazılı haline böyle kel gibi duruyor . Parlak siyah benim 2011 de gördüğüm araçtaki hayalim. Böyle çok daha asi ve hırçın duruyor gözümde . Çok teşekkür ederim fikirlerinden dolayı, bundan sonra ince dokunuşlara gireceğim, yine fikirlerini bekliyorum .

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piano black uygulaması güzel olmuş bence tampon direk gövde rengi olsa boğardı araç çok güzel ilerlemiş kardeşim Allah gönlüne göre versin maşallah
    Amin inşallah, teşekkür ederim .

Veeeeeeee son aracı teslim aldım . Şimdi ince dokunuşlara gireceğiz arkadaşlar, fikirlerinizi bekliyorum.

Maşallah ve nazar dualarınızı eksik etmeyiniz Dün oturdum balkona aracımı seyrettim doyamadım iş yerine gelirken araç ile geldim, çıkıp çıkıp arabama bakıyorum . ALLAH nazarlardan saklasın.

RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

x20xev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah gule gule kullanın .)

eran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Japonlar bu işi biliyo hey maşallah ..

Çok güzel olmuş, kazasız belasız keyifle binin

Adem Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harika Allah kazadan beladan korusun. Kafadan biraz daha basma şansı varsa lipe gerek bile yok bence. Bir de jant rengi olarak bronz düşünün derim . Ben hızlıca te37 denedim fikir olur

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    volklar la çok güzel olmuş, bence ilk jantı değiştir, volk olmasın başka olsun ama jant diyorum
    CAN CEYLAN

PowerSample - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah tertemiz olmuş, jant değişikliğiyle çok daha çekici olacaktır. Arka taraf çok sade geldi bana, eksik olan bir şey var sanki Kazasız belasız sürüşler..
    ˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarda konulan te37'ler mükemmel göstermiş kardeşim bence denemelisin biraz daha basarsan tadından yenmez ki düzcede kötü yol yok gideri var.

mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiber ve plstik birbirine ters malzemelerdir plakalık yerinizde zamanla çatlama olacaktır keşke tamamen plastik ile yaptırsaydınız. Araca maşallah güle güle binin
    Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Adem Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harika Allah kazadan beladan korusun. Kafadan biraz daha basma şansı varsa lipe gerek bile yok bence. Bir de jant rengi olarak bronz düşünün derim . Ben hızlıca te37 denedim fikir olur

Harika bir farklılık katıyor inşallah ikinci el bulursam almayı düşünebilirim. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volklar la çok güzel olmuş, bence ilk jantı değiştir, volk olmasın başka olsun ama jant diyorum
    Öyle olacak gibi ama ikinci el temiz bulmam gerek.

Alıntı PowerSample Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah tertemiz olmuş, jant değişikliğiyle çok daha çekici olacaktır. Arka taraf çok sade geldi bana, eksik olan bir şey var sanki Kazasız belasız sürüşler..
    Arka taraf evet toyota corolla yazılarını yapıştıracağım . Ve trd logoları filan var onlarıda koyacağım. Birde anatomik spoilerim var o yapışacak

Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yukarda konulan te37'ler mükemmel göstermiş kardeşim bence denemelisin biraz daha basarsan tadından yenmez ki düzcede kötü yol yok gideri var.
    Evet te37 zaten kafamda uzun süredir var ama bi araçta gördüm ae101 gene iğrenç durmuştu gold renkti ondan galiba . Biraz daha basamam çünkü eibach prokit var üzerinde , tabladan düşürmem gerek ama 1 2 cm için değmez sağlıksız yapmaya diye düşünüyorum o yüzden uzak durmaya çalışıyorum.

Alıntı mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiber ve plstik birbirine ters malzemelerdir plakalık yerinizde zamanla çatlama olacaktır keşke tamamen plastik ile yaptırsaydınız. Araca maşallah güle güle binin
    Bu iş zaten çok karışık ve ansızın çıktı , plastik ustası bulduk yapacaktık ki sonra şeytan bakalitçiye götürdü beni yazık oldu, ama boyacım saolsun çok uğraştı. Artık çatlayana kadar devam o arada orjinal tampon bakıyor olacağım. Teşekkür ederim .

sercanavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön taraf yıkım olmuşş dostum çok iyi güzel bi jantla yere gömmek kalmıs sadece güle güle kullan

soch-vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kaza bela vermesin çok şekil olmuş... Maşallah

Emre-U - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Te37 nokta atis olur hocam.
    Lip olarak ta kibar birşeyler arıyorsan. Ezlip'i tavsiye edebilirim.
    MaşAllah kazasız belasız.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Allah kaza bela vermesin, özellikle önden çok çok iyi olmuş araç. Sisler nokta atışı. Varsa imkanın plakayı sök ön taraftan, daha güzel duracağına eminim. Yada en kötü sağ alt kısma koy böyle dişlek gibi durmasın.

Onun dışında bence arka tarafı boş bırakan spoiler. Yazıların olmaması emekli öğretmen arabası modundan çıkarmış. Bence geri takmayın. Ayrıca arka tarafa plakalık gerekiyor, böyle fazla beyaz kalmış. Güzel bir egzoz ile de sonlandırabilirsiniz.

Jant konusunda da eğer biraz daha basmazsan arabayı te37'ler de emanet durabilir. Denemek lazım. Beyaz arabaya bronz jant çok yakışıyor ayrıca, gold çok sade kalıyor.

Nazar değmesin. Tekrardan Maşallah.

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kardeşim,fx tam soğudum derken şimdi jant yerine fx mi alsam diye düşünmeye başladım Te37,bronz 16 spoon v.b düşünebilirsin.Şahsen ben te37 düşünüyorum.kazasız belasız.beyaz ae101 candır
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

m.kaan46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    etkileyici olmuş ama ustanız galiba astigmat eğiklik çok var en yakın sağlık kuruluşuna gitmeli
    şaka bir yana cidden çok emek var çok güzel olmuş ama jantların sanki değişmesi daha iyi olacak gibi ama tabi bütçe ve tercih meselesi.arka plakalık aydınlatması olması lazım ona dikkat edin .
    maşallah tekrar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah çok güzel olmuş, jant eksiği kalmış sadece
    ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)