Allah kaza bela vermesin masAllah AP1 ken ayrı boyle de cok ayrı olmus hala aynı kondisyonunda tekrardan masAllah kazasız belasız abi![]()
Allah kaza bela vermesin masAllah AP1 ken ayrı boyle de cok ayrı olmus hala aynı kondisyonunda tekrardan masAllah kazasız belasız abi![]()
İnstagram : mustafatoprakk
Facebook : https://www.facebook.com/MustafaToprakphotography
Sorgulamada denk gelmiştim sanırım AP2 ye geçiş mevzunuzu ne yalan söyleyim bnde bozmamanız taraftarıydım ama bu halide çok güzel olmuş. Maşallah kazasız belasız sürüşler
Çok güzeldi aşırı güzel olmuş bende ap2 aşığıyım ama 1 den 2 ye geçmeye kulp takacak Ş****sizler olucaktır.. Maşallah maşallah
#RenaultSport Clio-R
Emeklerinize sağlık. Çok güzel olmuş. Ön kısım böyle kalabilir bence de. MEC S2K gibi turuncu sinyalli far olabilir sadece.
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle..
41 kere maşallah, arabasına özen gösterip seven adamı daha bi ayrı severimel emeği göz nuru olmuş Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Babam müsade etse benimde istediğim bir araçtır, değerini bil dostum
![]()
.
O aradan alinti yapamiycam ama ciddi gorsel farklilik varmis aralarinda, bu hali tek kelime "olmus".
GAZa geldim.. Bi temizlikte ben yapayım
LC160 VTI, DC123 ep3 TYPE-R, RED18 S2000, GS650 Fabia VRS, KF698 fn2 TYPE-R
Şimdiki Zaman
55 ACF 61 İBİZA 1.9 tdı PD130
maşallah çok güzel olmuş, Allah kaza bela vermesin
Maşallah araç çok güzel![]()
maşallah kazasız belasız dun aksam saat 11:^20 cıvarında atakuleye dogru ısıklarda ıyı bı gazladın sanırım
Böyle yorumlar duymak çok güzel teşekkür ederim
Kondisyonu daha iyi dahada iyi olucak inşallah çok teşekkürler
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için
Satma düşüncem olmadığı için evlat gözüyle baktığım için çokta takmıyorum o kulp takıcaklar avuclarını yalarlar çevremde satıyorumun s si çıksa alacak olan yakınım çok birde , onun için içim rahat Allah öylelerinin eline düşürmesin beni kan çıkar
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için
Düşündüm ama farlarım daha önce açılmadığı için kıyamadım
Birde Ankara'da güvenemem istanbula gidersem far tuningte yaptırabilirim
Çok teşekkürler.
Amin teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim
İnşallah birgün müsade eder en güzelini alırsın çok teşekkürler güzel yorumun için
Ufak bi elden geçmesi gerekiyordu teşekkürler
Eyvallah teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
O muhtemelen eski FOG plakadır ben arabayla hiç o tarafa gitmedim yani dün değil hiçbizaman gitmedim
Genelde çayyolu - şaşmaz - ostim deyim.
kocaman maşallah, s2k aşkı bu olsa gerek, verilen emek ortada. iyi günlerde kullanın ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Ms2k