hayırlı olsun Görkem güle güle kullan ,güzel araç
hayırlı olsun Görkem güle güle kullan ,güzel araç
herkese iyi dilekleri ve yorumları için teşekküer ederim,,,,
Kaan evet Vectra ya kardeş geldi bu,,,onun yeri ayrı bunun yeri ayrı
Erkincim çok saol beğendiğine sevindim ,,hep beraber güzel günler kullanalım inşalahh
voltaj yazılım için fikrini almak isterim ilgin için teşekkürler
tampon konusunda zevkler renkler meselesi ben beğeniyodum zaten bu tamponu aldığım aracın üstünde de olması iyi denk geldi üstelik fiat bayisinden faturalı alınmış orjinal abarth olması çok çok iyi oldu,,genelde canlı canlı görenlerin fikirleri değişiyo ama herkesin beğenisi vede taktiri sonuçta,,,
filitre ve egzoz elden geçicek zaten bunlar üstünde vardı ben aldığımda,,,,BMC CDA karbon kit bulursam o değilse pipercross felanda olabilir CAİ yapılcak yani illaki........
orjinal tamponu daha guzel bence, hayirli olsun![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
hayırlı olsun güle güle kullan bende hgt için programlı unichip i var bu aracın ancak arkadaşım kablolarını kaybetmiş.kabloya bi çözüm bulabilirsen verebilirm bunu
RACE WERKS
yapılan egsoz ıslemı umarım guc kaybettırmedı bılıosun karmasık bı egsoz sıstemı var..
tekrardan hayırlı olsun![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
çok teşekkürler beylerr,,,
serkan valla işte bende şüpheliyim ne kadar kıl bi araba olduğunu biliyorum hgt nin ,,,,ben bu üstündekilerle şuanda pek verimli gittiğini düşünmüyorum zaten,,,ilk fırsatta değiştircem bunları
ümitcim bende öle sadelikten yanayım zaten,,,dışına bişi yapmam uzun süre ,,ilerleyen zmnalarda belki bi jant alınır o kadar,,,,,
kaan sende saol MK1 MK2 felan derken bravocularıda arttırdık sitede![]()
gorkem bi ara 155lik hgt wardi bende de arkadas cewrende hgt ci cok ankara bi tanesi hgt ler icin chip tuning yapiordu italyan bi arkadas istersen bi konusayim onunla
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Görkem kardeşim yeni gördüm , hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.
Araba düzgün ve temiz görünüyor bu hali çok şık yalnız diğer arkadaşların da dediği gibi ön tamponu orjinaline çevirebilirsen dahada güzel olabilir...
video'lar bekliorus vti-gti vb... araçlarlakazsız belasız çok orj. düzgün bir araç almışsınn
kazasız belasız abi maşallah araç ciddi güzel bu fotolarda daha bi belli ediyo kendini, canlısı nasıldır kimbilirbi alanyamı yapsan yoksa benmi ankara yapsam arada bi tatilde
egsozla filtreyi elden geçirince canlanıcaktır bana göre araç biraz daha![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)