Hayırlı olsun kardeşim
Kazasız belasız![]()
çok saolun arkadaşlar,,,,,,yavaş yavaş denemeler oldukça koyarım tabiki siteyede,,,,
Leventcim iyi dileklerin için çok teşekkürler darısı sana diyorum inşallah tez zamandabaşım üstüne ankara ya her zaman beklerim,,,bayram tatilinde küçük bi ihtimal olsada alanya yapabilirim bende hiç belli olmaz ,,,
Can sende saol kardeşim hep beraber güzel günlerde kullanalım,,,type-r la deniyelim bi ara![]()
Hayırlısı olsun... Bir italyanın daha aramıza katılmasına sevindim. Bu arada HGT lerde zaten standart olarak mercekli far var diye biliyorum. Mareadaki daha mı farklı?![]()
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
maşallah. hayırlı olsun. güle güle kullan.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun Görkem kazasız belasız bin.
Apo ustaya devamlı giden Burak arkadaşımızın Hgt'sine egzantrik,chip,cai vs. bisürü bişiler yapıldı std. hgt yi 4 boy felan geçiyor ondan bilgi alırız istersen![]()
çok saolun arkadaşlar,,,,,,
tipo16v,,evet italyanları çoğaltmaya başladık,,,normalde bravoların hiçbirinde bu mercekli farlardan yok,,,hatta marealarında hepsinde yok,,,aşağıya koycam orjinal far desenini....
Kadir abi çok saol iyi dileklerin için,,,,Burak abiyi az çok biliyorum aracında ciddi emek var,,,bravo hgt üstüne yüksek lisanslı birisi gerçektende,,,zamanı geldiğinde ona ulaşıp bilgi alabilirsek gerçekten güzel olur......
buda BONUS,,,,,,
![]()
gökem tampona falan hiç dikkat etmemişim ben o akşam.. çok güzelmiş maşallahjant ister
Güzel ve temiz bir araba almışsınız, plaka yeni RA olmadıysa, eskiden beri RA ise eski sahibini tanıyorum, temiz titiz bir adamdır.
Güle güle hayırlı günlerde kullanın..
teşekkürler Gürsel,,,,,plaka yeni değil orjinal kendi plakası ,,,,eski sahibininde böle birisi olmasına sevindim gerçi araba kendini belli ediyo tık yok maaşallah....arada bi 5-6 aylık genç bi arkadaşımız kullanmış bende ondan aldım aracı,,,1-2 yıldır uzaktanda olsa takip ettiğim bi arabaydı bu zaten sonunda kısmet buymuş...............
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)