Masallah
en guzeline layıksın Eranım. ogrencılık yıllarında ankaraya geldıgınde ettiğimiz sohbetlerden bugunlereAllah sanadaha ıyılerını nasıp etsın
![]()
Masallah
en guzeline layıksın Eranım. ogrencılık yıllarında ankaraya geldıgınde ettiğimiz sohbetlerden bugunlereAllah sanadaha ıyılerını nasıp etsın
![]()
Erhan kardeşim, arabamı sana sattığım için içim çok rahat. Bendeki halinin üzerine çok çok koymuşsun. Allah nazardan saklasın kardeşim.Kocaman maaşallah...
Allah kazasız bela vermesin,maşallah. imprezanın gelmiş geçmiş en yakışıklı kasasıdır bence bugeye,diğerlerine göre çok daha kaslı duruyor sanki![]()
kocaman maşallah, yanılmıyorsam instagramda arasıra denk geliyorum, insana zorla bugeye aldırabilcek cinsten![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Maşallah, konu gözümden kaçmışAnlatımın ve subi mükemmel, bug eye ın yeri her zaman ayrıdır. Kazasız belasız kullamak nasip olsun inşallah.
Tam kafamdaki gibi olmuş araç, ne diyeyim darısı başıma![]()
Koskocaman maşallahAllahım herkese hayalindeki araca sahip olmayı nasip etsin
![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Evet ben ilk Türker abideyken görmüştüm, o zaman baya hoşuma gitmişti, ama tabi içimde herhangi bi art niyet yoktu, şimdi bize nasip oldu, ben elimden geldiğince daha iyi bi yere getirmeye çalışıyorum şuanda .. Baya da yol kat ettim, devamı da gelicek, zaten Türker abiyle çoğu zaman yüz yüze olmasa da görüşüyoruz araçla ilgili vs![]()
Insta : Nardohawkeye
Insta : Autolyewax
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)