Maşallah kazasız belasız ... Araba beni yere sal diyor![]()
Saol kardeşim yarın şartlar el verirse mağlum yerde olacağımolmazsa musait bi zamanda çayını içmeye gelicem
öyle diyorda coil dışındakiler bana çok konforsuz geliyor bütçemi ayarlayabilirsem jant + coil yapıp aracı tamamlayacağım zaten
Çok teşekkür ederimŞartlar el verince lipi asfalta 0lıcam zaten ünal turan stayla
kw v2 istiyorum bende ama uygun 2. el olursa daha iyi olurLip için bilgiyi özelden pmliyorum
![]()
06 KYA 77 - 2013 Ibıza Cupra / 1.4 TSI Stg2 - Kırmızı / Cam Tavan
06 KYA 64 - 2013 Astra J / 1.3 CDTI 95 HP - Mineral Beyaz / Cosmo + Sunroof
hayırlı olsun,maşallah. yay alırken aman deyim kodlarına bakarak alın. ya ön ya arka havada kalıyor yoksa.
Byte-R
instagram: dogancglr
Çok teşekkür ederim Corsada biliyorsunki bir kaç kere modifiye adına çok kötü anılar yaşadımbunların hepsi birer ders oldu ve en iyi şekilde elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum. Allah hiç birimizin jantına taş değdirmesin.
Uyarınız için çok teşekkür ederim. Yay için genel fikrim 0 almaktansa tanıdığım kişiden daha uygun fiyatlı 2. el almak olduğu için zaten herşeyi araştırılmış olur![]()
MaşAllah Kazasız Belasız ...
Maşallah. Benim de beğendiğim kasalardan gerçekten. Sınıfında tasarım olarak çok başarılı. Biraz basılırsa araban tadından yenmezAllah buna kaza bela göstermesin
![]()
Maşallah yapılan tüm işlemler yerinde olmuş. Allah kaza bela vermesin. Fotoğraflara bakıyorum rengi ne diye düşünüp duruyorum her fotoğraf farklı çok hoşuma gitti.
Herkes jant ve basıklık demiş zaten, onun yanında arka kısım için ufak bir spoiler çok hoş durabilir.
Aracin rengi gtcnin lansman rengi olan mineral beyazi olarak geciyor. Bijon araligi cok sig bir arac oldugu icin aklimdaki jantlarin hicbirimi uyduramadim. Spoilerde gene tek tip oluyor farkli bir model yada uyacagini dusundugunuz oneriniz olursa okumaktan cok buyuk bir zevk duyarim spoiler icin arka bagaj kapaginin ust kismini piano black kaplamak vardi aklimda fakat guzel durmaz diye denemedim
hayırlı olsun astra j yı bende cok begenıyorum arkaya dıfüzör nokta olur bence
alllah kaza bela vermesın
aracın rengi tam olarak ne diye geçiyor acaba ? gerçekten hoş duruyor.
Maşallah kazasız belasız inşallah.
Coiller daha pahalı düzgünleri 2.el nette 1000-1200tl arasında değişiyor aynı işçilik coil da da var , bende eibach yay arıyorum bulursam basıcam arabayı![]()
Forumda astr j konusu git gide arttı. Civic'i bugün sattım. Şu arabayı gördüğümden beri makyajlı astra j sport bakıyorum. Sunroof olsun orjinal olsun fiyatıda makul olsun diyorum ama yok yok yokjantları çok hoşuma gidiyor namussuzun
çok teşekkür ederim. Öndeki parçaları boyatırken arka taraftaki plastik kısımda piano black renge boyandı oda difizör gibi duruyor yakın zamanda arkadanda fotosunu paylaşıcam
Çok teşekkür ederim. Lip hakkında detaylı bilgiyi mesaj olarak attım.
aracın rengi tam olarak mineral beyaz diye geçiyor daha öncede yazdığım gibi astra gtcnin lansman rengi. Ben daha önceki aracımda 5cmlik eibach yay kullandım açıkcası çok çok memnun kalmadım yay takılıyorsa araca amortisörlerinde elden geçmesi gerek bana göre.
Çok teşekkür ederim.
Sport jantları cosmo janta göre daha hoş duruyor aklımda sport jantı alıp gun metal renge boyatma düşüncemde var.
Amin cümlemize![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)