Maşşallah ilerlemeler güzel jantlar ile birlikte daha da güzel olucaktır eminim kazasız belasız![]()
imkanlar dahilinde elimizden geldiğince eklemeler yapıyorum.
kısmetse hava durumuna göre detailing işlemlerini yapıcam sonrasında jantları takarım.
![]()
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
havaların açması ile elimdeki m105 ve 205 i uyguladım ipa ile silip fusso wax ile korumaya aldım .
ilk iş çift kova ile güzelce yıkadım ondan önce benzilikte bi tazdikli su ilede yıkamıştım.
işlemler umduğumdan uzun sürdü 8 saat gibi yıkama kil tekrar yıkama 105 205 yıkama ipa ile silip fusso wax ı attım hareler sıfıra inmesede artık görünmüyo.
cam ve kaportadan yaptığım resim çekimlerinde kendimi ve arka planda mahalle manzarasını görmek 8 saat uğraşmaya değdi.
yapmak istiyenlere yanlız yapmayın yorucu oluyor yada ben çok ince eledim.
jantları haftaya takıcam inşallah.
![]()
Eline sağlık güzel is cikartmssn jantlarla daha da iyi olacaktır![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
teşekkürler.
bana da plakasız daha güzel geliyor ön tamponu boyattığımda 2 gün takmadım 2 defa polis abiler uyardı 3. de bağlarım dedi.
jantlar takınca plakasız bi foto çekimi yapıcam kısmetse.
sağolasın serkan hocam plaka için tekrardan teşekkürler.
havaların düzelmesi ile jantların montajını yaptım jantlar beklediğimden güzel oldu fakat 15 jantlı halinden 1 parmak yükseldi araç 17 jantlar ile.
yuvarlanma çapı aynı olmasına rağmen böyle bir sonuç ortaya çıktı ön ve arkaya 2 şer cm press yaptırmak aklıma geldi fakat kışlık olan 15 jant lastiği taktığımda sorun olucaktı böyle devam sevindiren kısmı vogtland yaylar kesinlikle çok kaliteli orj çok yakın ve lastiklerin 45 yanak olmasına rağmen hiç ses yapmıyo desem yeridir. jantların da 6.9 kg olması ile hiç kayıp hissetmedim ort yakıtım 5.5 te hala.
müsait zamanda detaylı resimler çekip ekliycem.
![]()
Maşallah hocam jantlar da yakışmış. Kazasız belasız sürüşler
maşallah kesinlikle bagaj üstü hafif bi rüzgarlık düşünmelisin ve abart çizgisi (olmasada mavi ince çizgiyle önden arkaya kadar uzat bence güzel olur) yada italya çıkartması yapabilirsin arka teker üstlerine baya güzel duruyor jantlarınada uyar.![]()
masallah ermanım canlı daha guzel gorunuyor ve ayrıca arkaya spoyleri takarsın inşallah yakın zamanda
eyvallah sağolun
çok teşekkürler kardeşim
evet bundan sonra t-jet sportlarda bulunan spoylerden düşünüyordum bende
abarth sticker alıcaktım ebaydan vazgeçtim arabada abarth a ait hiçbirşey yok
teşekkürler.
sağolasın dostum halledicez onuda bi boşlukta![]()
ben bi puntoda gördüm sizinkinin lacivert rengiydi birince bide ondan birazcık kalın 2 şerit ön kaputttan camlar hariç bagaja kadar çekmişti rengi beyazdı şeridin ve arka tekerlerin üstünede italya bayrağının şeritleri vardı aracta 16 jant vardı ve mükemmel bir görüntü olmuştu sizin içinde aynısı olabilir bence aracınız çok diri zevk sizin bizimkisi sadece öneri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)