Kocaman masallahCatarali patarali video istiyoruz
![]()
maşallah zamanında 1,7 leri iyi giden arabalardan biriydi,
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Cumartesi günü bir 150 km falan yol yaptık ayarla uğraşırken. Maşallah yerli yerinde gözüküyor herşey. Oem egsoz susturucusu tamamen tıkalıydı değişti, ilk fırsatta bi tüp orta koyacağım ses biraz fazla ne yazık ki, ilk marştan bu yana 3. defa yağı, yağ filtresi değişti, wideband bağlandı. Sente problemimiz var sanırım, onun için ayarlı kasnak siparişi verdim gelmesini bekliyoruz sonrasında daha sağlıklı olacaktır zaten. 5000 kesici ufak ufak kullanmaya başladım 3 ay sonunda
Bu da ilk defa şöyle bi gazına dokunduğumuz an çocuklar çekmiş arkadan.
Ateş etmeler falan korkuttu
Artık bi görelim Safiş' iMüsait olduğun bir gün haber et görüşelim kardeşim.
Yok şu anda çok masum pozisyonda anca kesiciye doğru ufaktan bir patlatıyor işte ayarsızız zaten rodaj için ufak bir ayar yaptık elimizden geldiğince. Cumartesi akşamı yol yaptık biraz kavacık şekerpınar vs bitince güzel olacak gibi gözüküyor![]()
Hafta sonu uğraşıcaz heralde yine haberleşelim görüşelim kardeşim uygun olursan.
Bekledik bekledik ama değdi gibi sonunda... Beyin ayarlarıyla ilgili problem çözüldü. Cumartesi günü, üç şağı beş yukarı yaptığımız ayarın üzerinden bir geçtik. 5200 kesiciydi. Şu anda 7000 dönüyor ama 6800 üstü boş gibi geldiTabi ihtiyar problem çıkartmasa dert olurdu içine, 3 vites gitti. 3ten atma durumu vardı önceden. Ne kadar dayanır diye düşünüyordum. Zaten broadway şanzımanı zayıf gelicektir diye düşünüyorduk ki ayarı açıldığı gün bıraktı kendisi. Clio rsi oranları biraz daha uzun ilk fırsatta şanzıman değişecek. O arada da 180 cclik enjektörlerin üstlerde yetiştirememesinden dolayı daha hacimli birşeyler uydurmaya çalışacağız. Ama asıl problem tutunamamak olacak gibi... Maşşallalarınızı alırım
![]()
Emeğinize sağlık, çok güzel ilerliyor projeniz. Benim de daha güncel bir flash'ım var, birgün tanıştırırız dertleşsinler![]()
.
Teşekkürler. daha çok yol var ama potansiyeli gördük gayet keyifli. şanzıman enjektör ve tutunmayı çözersek güzel yürüyecek ihtiyar
Teşekkürler kardeşim çok uğraştık karşılığını almaya başlıyoruz yavaş yavaş. Renault Sport ailesinin en yaşlı üyesi bizimkiTanıştıralım tanıştıralım
![]()
Süper olmuş sonunda bitti
Maşallah tekerine taş değmesin..
Stock clio rsi ile kaç boy fark yicem onu cok merak ettim![]()
Sağolasın kardeşim. Aslında bitmedi de potansiyeli gördük. Şanzıman 3. vites dağıldı ayar açtığımız gibi bi de map sensörü bozuk map alıp adam gibi ayar yapmamız lazım şanzımandan sonra. Anlayacağın daha zamanı varAma keyifli olacak gibi görünüyor. Bitsin çıkıp deneriz zaten zevkine ama kaç boy fark yicem vs deme bizim ihtiyar custom sonuçta yürümeyedebilir
pm olarak bi link atıyorum kardeşim bakarsın ona da
![]()
flash sanzımanı r9 dan farklı kısa olaması lazım . sorun ne ? ön taraf arkadan düşük motor mu ağır geldi ? yoksa kesme falan mı var ?
Renault 9 şanzımanı baya kısa kalıyor abi flashın orjinaline göre. o yüzden yürüyordu benim arabamda aslında önceden. 3. vties ufaktan sorunluydu zaten koyuverdi kendini. bu şanzımanı yapmak istemiyorum çünkü çok kısa oranları devir dönecek olmama rağmen kısa kalıyor. rsi oem şanzımanı yada flash s takmayı düşünüyorum. s erde flashlara göre bir tık kısa diye biliyorum. motor da ağırlıkla ilgili değişen çok birşey olacağını sanmıyorum aksine hafifleme vardır. klima kompresörü rdyatörünü falan söktük. ön taraf yarım bakla gibi bir ölçüde kesildi nasıl durur diye görmek için açıkçası. motor zaten oem bloku sadece üst taraf değişik.
Konuyu baya bir boş bıraktık. Ufak tefek eksikler dışında herşey bitti gibi. Sıra yürürüne geldi bizim kızın. Ayarımızı yolda yaptık. Kısık bir şekilde kullanmaya başladım.
Yıkandı paklandı, şu servis kılıflarına kısa bir süreliğine çok heveslendim
Bu da 2. vites tatlı tatlı bir gaza oturduğum video.Çoğu zeminde tutunma problemi yaşıyorum haliyle. 2den 3 e atınca çok sarınca bıraktım güvenlik şart. Videoda devir dönmüyorum 2. viteste de. 6200 90 95 gibi bitiriyor aslında.
Gidişi baya tatlı maşallah deneme videolarını dört gözle bekliyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)