okan abi maşallah 19 jantlar çok bomba olurmuş he :D
Printable View
okan abi maşallah 19 jantlar çok bomba olurmuş he :D
18 kardesim 19 malesef kulanamam sadece otur seyret olur
hayırlı olsun. kazasız belasız 19 bencede cok büyük olur ya 18 iyidir. bi göremedik jantları :)
Maşallah, kazasız belasız.
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Maşallah, 19 hakkıdır bencede :)
okan hayırlı olsn allah kaza bela vermesin :) maşallah farklı olcak buda
hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin renocu olmuşsun :) 19 u kasa kaldırır ama gerek yok bence de 18 güzel bir jant ve biraz daha basıklık la çok tatlı olur :)
Resimdeki janttan düşünüyosan 20 var jant lastik okan
Sagol kanka
MaşALLAH okan'ım canlı görmeye şahit oldum çok güzeldi :) ALLAH kaza bela vermesin.
Jantlar nokta olmuş, Maşallah.
Jantlarla efsane olabilir.
Hayırlı olsun basarili motor secimi :) musait bi zamanimda 18" amg janti takili siyah fluence resmi ekliycem fikir edinmis olursunuz.
Ben jantlarını beyendim okan hayırlı olsun.
Valla jantrlar tamam ve guzel oldu en azindan cinmali bi jant degil enkei sonucta ve gobek vs tam oluyo bilezik falan yok simdide erenin arkadasini bekliyorum lastikleri alicam bakalim hafta sonu kismetse takarim
Araca maşallah.. güzel durmuş jantlar allah kaza bela vermesin. Ben 1 gün boyunca kullandım şehir içinde. Bi sorum olucak park ederken yada ön taraftan dönerken zorluk çektiniz mi ? Hani hesap edilemeyen bi hissiyat veriyor :) her an dokunduracakmış gibi :D
Lastiklerde tamam, gelsin haftasonu :)
Maşallah.Konuyu takipteyim. :)
okan naptın arkadaşım nasıl kıydın civic'e :) Görmeye alışık olmadığımız araba senin eline düştüyse tr de ilk olrak piyasaya çıkacaktır maşallah allah kaza bela vermesin..
maşallah kazasız belasız bınersın ınsallah