https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...34779299_o.jpg jant icin oneri bizim bi abinin araci :) bahsedilen amg li fluence.
Printable View
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...34779299_o.jpg jant icin oneri bizim bi abinin araci :) bahsedilen amg li fluence.
masallah kazasız belasız :)
maşallah abi llumar ahmete film yaptırmaya geldiğimde görmüştüm basıklık falan çok tatlı olmuş maşallah tekrardan
aynen abi ahmet usta bir söylediğini 2 ettirmiyor sana hemen hallediyor on numara insan film yaptırırkende senle cam fitileri sökme muhabbeti üstüne ayaküstü konusmustuk jantlarlada nokta atışı olur abi
bombaaa :D ahauhu hayırlı olsun kardeşim.. :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Sagol kanka allahrazi olsun
Hayırlı olsun. İyi durmuş. Yay meselesine tekrardan el atmak lazım :)
Eywallah aynen spor yaylara pres yaptiricam
Hayırlı ugurlu olsun. Fluence kullanmış bir abi olarak tavsiyem arabaya fazla güvenip agresif hareketlerde bulunmaman. Çok ölü noktası var ve renonun en çok kaza yapan veya şöyle diyeyim kazaya karışan arabasıdır. Kazalılarda en çok bu aracı görebilirsin. Kazasız belasız agız tadıyla kullanman dileklerimle..
Masaallah cok guzel olmus. Bıraz daha duserse bu jantlarla bomba olur. on sıs far cercevesını mat kaplamayı dusunuyomusunuz? Guzel olur dıye dusunyorum kazasız belasız
Aracın kazalara karışma sebebi bence kiralık araçlarda olması bireyselden daha çok kiralık araçlar kazalı olarak geliyor servise 2013 joy kullandım 4 ay bence çok güzel geniş ferah bir araba.
Makam şöförlüğü yapan bir abim var ikiyübinden fazla km yaptım fluencle diyor megane ve lattitude tan daha iyi bence diyor.
Maşallah allah kaza bela vermesin
Çok çok güzel bir tercij yapmışsınız
Gerek yakıt gerek yol tutus gerekse konfor en önemlisi de piyasasının altın bilezik gibi olmasındna dolayı iyi yapmıssınz
Konuyu takipteyim guzel seyler olacağı aşikar
maşallah jantlar nokta atışı olmuş.. güzel bir coil ile çok fena durur.. ;)
Coil de olucak ama biraz beklemesi lazin
bu sabah sahil yolunda denk geldik galiba maşallah
Abi baktığımız bütün jantlardan daha güzel oldu bence. Diğerlerini iyi ki düşünmedin. Maşallah.
Merhaba Okan kardeşim nasılsın uzun zamandır giremiyordum siteye girdim birde ne göreyim Honda cı kardeşimiz gitmiş Renault cu kardeşimiz gelmiş:) olsun yenilikler herzaman iyidir hele senin o hamaratlı ellerinden ve yaratıcı fikirlerinden çıkan her araç mükemmel olur. Benim gördüğüm en güzel örneği EP kasa yaptığın işler gelçekten harikaydı..
Yeni aracını güle güle kullanmanı diliyorum. Allah kazasız belasız binmek nasip eder İnşallah. Bu arada gelçekten şekil olma yolunda emin adımlarla ilerliyor:) renk seçimi, basıklık (arkadaşların dediği gibi biraz daha indir bence) ve Evo jantları çok yakışmış.. Kardeşim kendine iyi bak..( Bizm Honda ya yaptıkların için tekrardan teşekürler)
MAŞALLAH....
Allah razi olsun artik ayrilma vaktimiz gelmisti bunlada ufak tefek yapiyorum tesekkurler guzel yorumunuz icin
Son hali cok güzel olmuş,Jantlar füme olsa dahada güzel durur diye düşünüyorum.Kazasız belasız. :)
İleriye doğru jantlardan sıkılırsan ya da satmayı düşünürsen abi talibim :D Hayırlı olsun bu arada :)
Okanım kazasız belasız maşallah kardeşim sende Fransız olmuşsun artık ;)
Eywallah kardesim allahrazi olsun
Her hangi bir fluance'yi beğenebileceğimi düşünmezdim , taa ki aracınızı görene kadar. Jantlar yakışmış yalnız arkadaşlarında dediği gibi biraz daha basmak lazım , maşallah.
Tesekkurler benimde aklimda olan bi arac degildi ama gittimce guzellesiyo yayla olmuyo onu anladim coilover anca kesicek belli etti bakalim dahada guzel olucak isallah
Makyajsız kasası var bizdede 2011 baya keyifli bi araç, maşallah sizede. fakat kasanın hacimli olmasından dolayı jantlar 16 gibi durmuş. lastik yanağı 45-50 olsa daha iyi olabilirdi doldurması açısından. bu şekilde ise biraz daha basmak gerekir aracı tam görüntüye kavuşabilmesi için.