Çok teşekkürler Greddy ti-c bunuda ekledim kafaya![]()
Hayırlı olsun kankacım Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hayırlı ugurlu olsun. kazasız belasız kullanmak nasip etsin. İzmire böyle güzel arabaların gelmesine sevindim. Tekrardan maşallah kardeşim...
doğuştan araba manyağı
Bakim bilgisi icin tesekkur ederim.sizin elinizde daha da güçlenecegi kesin.
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Forumada üye olan arkadaşım Burak dükkana ziyarete geldi öyle bir iki kare aldım temiz olmasakta Fransız kardeş sonuçta
![]()
Hayırlı olsun, Güle güle kullan. Candayken binmek kullanmak nasip olmuştu. Hernekadar debriajına alışamasamda çok zevkli araçtı![]()
Fusion35 ------> OnurD.
Renault debriyajı sert şuan üstünde bronz var valla memnunum ya sevdim baya aracı alışma aşamasındayım elektronik gazdan telliye geçince heralde bi daha elektroniğe geçmem![]()
Aracı orjinale sadık kalarak götürmek istiyorum o yüzden elimden geldiğince orjinale çeviriyorum.
Orjinal egsozumun bulundu takıldı Cem abi sağolsun.
Green Kutu içi filtremiz alındı.Filtre kutumuz borular v.s yoktu onlarıda Cem abiden aldık hepsinin montajını yaptık.
Şuan yürüyende motorda eksik hiç bişeyimiz kalmadı araca stok binmeyi düşünüyorum zaten bu şekilde fazlasıyla yeterli gidişi tatminkar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)