hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.bende baya nıyetlenmıstım kısmet olmadı Zm'ye .
satan arkadas masraf yok dıyordu ama sız baya harcamısınız bence en guzelı eksıklerı kendınızın gdermesı.güle güle kullanın..
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.bende baya nıyetlenmıstım kısmet olmadı Zm'ye .
satan arkadas masraf yok dıyordu ama sız baya harcamısınız bence en guzelı eksıklerı kendınızın gdermesı.güle güle kullanın..
TeKS@S
Satan arkadaş pek arabadan anlayan biri değil ben değişmesi gerekmeyen şeyleride değiştirdim yaş itibariyle illaki yıpranmalar oluyor.Ama şuan yürüyen motor ok gibi sıkıntı hiç bişey yok.Ferah ferah biniyorum.
Abi büyükler olarak siz ayarlayın ben hep müsaitim Cem abi çoluk çocuk filan seninde vardı illaki siz ayarlayın oturalım bi yerlerde.
Nasıl bi adam bu,her yaralı parmağa işiyorÇok güzel bebek gibi olmuş maşallah.
Cahille uğraşmak bi nevi zordur,yarı cahille uğraşamazsınız.
Çok teşekkürler herkese.Filtre borusunu akünün arkasından geçirme imkanı olmaz bence önünden desek binevi tamam ama arkasından epey dar boru lazım sanki.
Buda çok mantıklı bi çözüm olmuş eğer kutu içi Green bulmasaydım açık filtre yapıcaktım bu kafama yattı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)