güncel bir kaç resim
![]()
Maşallah kardeşim Allah kaza bela vermesin,
benim fikrim güzel bi gun metal renkle oem typer jantları daha çılgın durabilirdi![]()
Maşallah kardeşim güle güle bin insanın hayallerine kavuşması gibisi yok. cok keyifle okudumm ....
45 AE 515 Sİ
45 AE 516 FD6
45 FN 232 FN2
45 AE 339 S2000 "
bi süredir durgundumyapacaklarımı hatasız şekilde halletmeye çalışıyordum ,
öncelikle autojoy harun özcan kankam aracımla ilgilendi, dış detaylı uygulama yapıldı
bi araçla uğraşırken en sevdiğim şey, orjinal parçası dururken bir başka orjinal parça üzerinde uğraşmak
önce sağ far geçti elime, ssonra sol far, haliyle hemen giriştim, kimseye yaptırmadım çünkü işçiliğini ciddi anlamda beğendiğim pek kimse yok, olanlar da ciddi paralar istiyor, kendi yapma zevki başka tabi,
yurtdışı forumlardan araştırarak, yabancılarla konuşarak, nasıl ve ne şekilde yapacağımı öğrendim, farı açtım ve giriştim, toplamda 1 haftayı geçik zamanımı aldı genel olarak, günde 1-2 saat uğraşarak, hata yapmadan bitirmeye çalışarak
ve son hali![]()
diyeceksiniz ki bu lipi neden anlatmıyor, onu da tam istediğim anlamıyla yapabilen yok, yapanlar tam istediğim gibi olmakla kalmayıp biraz da pahalı fiyat istiyor, başkasına göre uygun olabilir ama bana göre çok fazla,
madem öyle sevdiğin şekilde kendin yap mehmetali diyerek ona da koyuldum, cm cm ölçüler alıp çizerek onu da istediğim kalıpta kesip tampona uygun hale soktum, yurtdışından da istediğim metal parçalar gelmişti zaten beklemenin anlamı yok diyerek cumartesi işten erken çıkıp yola koyuldum, önce mr garage uğrayıp yukarı bakan mugen ekimi düz şekilde vidalattım, ramosi ramazan abi sağolsun 2 dk sürmedi hemen halletti, çıktım arkadaşım deep gas auto ege nin yanına, sağ olsun dükkanında bana yer ayırdı, beraberce tamponu farları söküp hepsini sırasıyla montajladık, onun da detaylı fotoları burada
farlarım parklar yanıkken o şekil bir renk çıkıyor, daha önce bunun örneğini görmemiş ve bilmeyen arkadaşlarım onu angel eye , veya 80,000 K xenon gibi zannediyor, ama farlarım yanınca yine 8000K xenonlarım aktif olarak kullanılıyor
ayrıca uzun farlarımın yerine güçlü LED ampuller sipariş etmiştim yurtdışından onlar da geldi, selektör yaparken bixenon kadar patlamasa da ani açılıp kapanmasıyla dikkkat çekiyor ve bu da benim hoşuma gidiyor
ikisi açıkken bu şekil bir görüntü var
arka diffüzörü unuttukonu da yine kendi emeklerimle, yurtdışı sayfalarda görüp heves ederek yaptım , montajında da deep gas auto ege yardımcı oldu
beğenmeyenler çıkıyor vs ama ben beğendiğim hatta bayıldığım için gerisi çok önemli değil benim için
enazından klasik EP görünümlerinden farklı olduğu net
geçenlerde böyle biyer bulup hemen fotoğraf çektim , nikonu sattım satalı telefonla uğraşıyorum o havayı yakalamaya çalışıyorum ama nikonu çok özlüyorum
o gün işlemlere başlamadan önceki son hali
bonusfotoğraflar ve parkları açıkken bakmaya doyamadığım , hep izlemek istediğim görüntüsü![]()
hayalim olan arabaya , çok şükür istediğim herşeyi yapabildiğim için o kadar mutluyum ki allah herkese nasip etsin inşallah![]()
bu arada mugen lip uzun, splitter daha da uzadı, arabayı basmak isterdim ama bu şekilde bile hiçibyerden geçemiyorumgülü seven dikenine katlanır yapacak bişey yok
)
profesyonel çekimi kendim yapmak isterdim ama ne makinam ne de zamanım varo yüzden işini güzel yapan arkadaşlarıma yaptırmayı düşünüyorum
)
bu arada istediğim şekle soktum fakat jantlarımı typer jantlarımı geri takarak değiştireceğim, rengi ramosi tarafından özel yapılmış 17 inç 5x114,3 ve 5x100 çift aplikasyon jantlarımı satmayı düşünüyorum
maşallahları esirgemeyiniz çok teşekkürler.
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Ön farlar çok ilginç olmuş agresif type R ruhunu yansıtıyor. Lip difüzör herşey 10 numara kazasız belasız sürüşler.
kardeşim , bu işte en zevkli olaylardan biride kendin çizdiğin yada düşündüğün şeyleri yine kendi emeğinle uygulayabilmek ,senin arabaya her baktığımda dergi zamanlarımız geliyor aklıma ki şimdi dahada fazla .. sanki photoshop gibi dahada hoşunma gidiyor ,
ellerine emeğine sağlık tekrardan seyirdeyim .
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
mükemmel olmuş ellerine sağlık artık standardın dısında güzel ve kaliteli çalısmalar var .eksik göremedim kesinlikle sis farlarını sökmen düşünceli bir davranıs olmuş tek gözüme batan frontlip'teki mugen logosu sadece apr daha güzel durur MAŞALLAH
çokta iyi olmuş çokta güzel olmuş maşallah nazar değmesin. far olayını çok iyi yapmışsın kendin yapabilmiş olman daha da bi güzellik katmış.
Son hali harika olmuş. Typer jantlarıyla nokta olacaktır. Koltuklara "servis kılıfı" geçirmemen dileğiyleAllah kazadan beladan korusun
Type-R koltuklarım varken servis kılıfı geçirirmiyim) teşekkürler
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Tebrik ederim Mehmet Ali zevkin emeğinle birleşince ortaya çok güzel iş çıkmış yapılanlar çokta yakışmış.
Bunca boş konuşan insanın arasında dilsiz olmak engel değil;devrimdir.
maşAllahAllah herkese bu zevki yaşamayı nasip etsin bence. kendi eliyle emeğiyle bişey yapmak çok güzel gerçekten.
eğer çok özel değil ise o lipi tampona bağlayan aparatlar ne diye geçiyor acaba ? amortisör denedim lipe çok kapa durdu bunlar daha kibar gibi duruyor
TR - B13
C2ye de hastaydım bu da öyle oldu, çok iyi olmuş bu arada yakıtı ne durumda maşallah kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)