Sıfırdan üretilse alacağım tek araç jantları belki biraz dışarı alsan daha güzel olmaz mı ?
Sıfırdan üretilse alacağım tek araç jantları belki biraz dışarı alsan daha güzel olmaz mı ?
Kardeşim bugün yolda giderken bir Carina gördüm ve bu spoiler'ı, ilk aklıma sen geldin. Çok yakışıyormuş araca kesinlikle düşünmelisin. (Düşüreyim aklına bir kurt çıkar çıkarabilirsen.)
![]()
Sağolasın kanka Allah razı olsun
Kesinlikle öyle
DoğrudurJantlari bu ayarda seviyorum dışarı almaya gerek duymadım.
Valla zevkler ve renkler derler ya , bu spoileri hiç beğenmiyorumCorona larin apexin de de var. Olmasını istediğim apex teki sunroof ve sis fari , keşke onlarda olsaydı
Teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Maşallah air ile çok tatlı olmuş![]()
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Kampana ve diskleri taksi sarısına boyadım , jantın orta göbekleri ofseti göstermiyordu. Göbekleri söküp ortaları siyaha boyadım. Daha güzel oldu gibi.
Direksiyon orjinal Tom's tu , oem görünümde çokta güzeldi. Arabanın içi gözüme sade geliyodu , biraz renklendirmek istedim.
Taktığım direksiyondaki drifting yazısı hariç içi böyle daha hoşuma gitti. Yazısız olanını bulamayınca mecburen bunu taktırdım.
Arabayı babama verdiğim gün instagram'a attığı fotoğraf , sever böyle işleri. Park edince dip bastığına şahit oldum. Gezerken basmaz o ayrı konu
![]()
Babanın böyle ilgili olması çok güzel gerçektendeMaşallah kardeşim çok güzel oldu Allah kaza bela göstermesin
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
az ve öz olmuş ama ön panjura ufaktan pek hissedilmeyecek bir dokunuş yapsan(füme gibi koyu bir renk vs.) daha da güzel olabilir.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Maşallah arabaya cok güzel olmuş.Babayıda ayrı bir tebrik etmek lazım![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Allah razı olsun abi sağolasın , aynen babam sever böyle şeyleri
Teşekkür ederim sağolun , panjurun ortasını boyadım. Böyle gözüme güzel geldi ama mat siyaha boya diyen kişi çok oldu denemek lazım
Sağolasın kardeşim , hiç aklımda olmayan birşey ama çoook ilerki zamanlarda kaşıntı yaparsa uğraşırım
Teşekkürler çok sağolun
Bu kare de taze daha yeni yıkadım : )))
![]()
Çok yakışmış air. Konfor nasıl normal kullanım yüksekliğinde ? Oem yüksekliğe yakın ama az basık gibiyken yani.
Byte-R
instagram: dogancglr
Teşekkür ederim. Öncelikle şöyle tarif edeyim. Öncesinde arabam orjinal yükseklikte değildi. Ön yaylar pressliydi. Baya baya zıplıyordu.
Air yaptıktan sonra , sizin merak ettiğiniz ayarda geziyorum hep. Yani lastik tam tur dönecek kadar ve sürtmeyecek kadar. O konumda gezerken çok rahatladı. Zıplama hoplama eskisine göre azaldı. Üstündeki lastikler 40 yanak değilde , orjinal 14 jant olsa tahminen hiç sekme olmaz.
Bana göre ise en güzel yani , hem yaylarım pressliyken , hemde orjinal yüksekteyken bile arabanın orjinalinden kat kat daha iyi bir yol tutuşu oldu. Virajlara sert girip savrulmadan çıkabiliyorum.
Sanırım bu açıklamalar yeterli olmuştur.
Teşekkürler kardeşim sağolasın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)