takozun üzerine yürüttüğün zaman alo de tekrar çekelimahahah
kazasız belasız müdür![]()
Maşallah jantlar çok güzel olmuş düşüklüğüde çok tatlı yapmış aracı Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.
okulda sattığın corollayı görüyodum gerçekten efsane bi araçtı hayırlısı olsun yeni aracında kardeşim çok güzel duruyor![]()
Ben jantları çok yakıştırdım. Plaka da güzelmiş, basıklığa diyecek bişey yok zaten tam kıvamındaMaşallah
Masallah Allah kaza bela vermesin hersey cok tadinda olmus.Yalniz motorun o hali neymis oyle![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Maşallah allah kaza bela vermesin. Jantlar güzel olmus..
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Araç çok güzel olmuş kazasız belasız bininSanki arkalar 1 önler 0.5 spacer istiyor düşünceniz var mı ?
Siyah jantlar çok kötü duruyordu yeni jantlar gercekden çok açmış arabayı wv jantı sanırım masalah allah kaza bela vermesin Allah kem gözlerden nazardan korusun.![]()
Maşallah jantların orjinal olması çok çok güzel. Cem hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız binmen dileklerimle.
saolasın melih jantlar cok buyuk sans oldu bana arasam dcat jantı bulamazdım..ne takalım derken karsıma cıktı
cok tesekkurler
mıncıklamadıgın yerı kalmadı zatenaraba uzerındekı degısıklıklerıde kafanda belırledın berkoo
cok tesekkurler..
cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın..on plakalık e39 bmw plakalıgı.. ızmır arzum dızayna ulasırsanız bır dolu var elınde
amın cok tesekkur ederım
teşekkurler.. motoru foam bısey vardı adını unuttum bı temızleme urunu tazzıklı makınaya baglanarak kullanılan kopuk yapan bı sampuanla temızlıdek kopugu sıktık 5 dakka bekledık duruladık bu hale geldı
begenmenıze sevındım teekkurller
eyvallah can saolasın.. sen canlıda gordun zaten
valla corollamı hala arıyorum ama bunada alısmaya basladım.. ınsallah yenı bı efsane yaratacaz
eyvallah yavrum saolasın
saolasın tesekkur ederım.. arabayı aldıgımız adam bıraz degısık bu arabalar elektronık su tutulmaz dedı su tututmaya korktum ben dedı.. yanı hıc temızletmemıs
tesekkurlerr..
amın tesekkurler arkalara 1 koyacaz ama onlere yaparsak surtecek gıbı ama denıcez yınede
amın cok tesekkur ederım
evet sıyah jantlar kotuydu gercekten.. bu jantlarda toyotanın orjınal ekıpmanı yurt dısında 2.2dcatlerde cıkıyor
amın tesekkurer..
orjınal olması jantların benıde mutlu ettiisaolasın ıyı dıleklerın ıcın
aynen yenı bı maceraya atıldık bakalım allah sonumuzu hayır ede
saolun tesekur ederım sun 17 baska ne takılırdı dıye sorsanız cevap veremem en ıysı bunlar gıbıydı
aynen basıklık her araca yakısıyor yaa![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)