Silikon sprey hangi markayi kullanacaksin varmi bildigin bir marka birde fitillere falanmi kullanacaksin ?
Tamamdir wurth demeni bekliyordum bende : ) Bir suru marka var ama genel olarak wurth deniyor da alsammi almasammi diye dusunuyordum. Baska markalari denedim 1 gun dayaniyor sonra yine eski haline donuyor.
Bu arada uzerinde iki tane deri koltuk resmi ve soket resmi olan sprey dimi bahsettigin ?
araç güzel maşallah benim olsaydı ne yapardım diye düşündüm'de kafamdaki liste şöyle oldu ;
tampon boyalarını kaldırıp orjinal kroma dönmek,
mercekli gülen far + kara far
16 10.5 ofset güzel bir alpina yada bbs.
komple boya
3.25 oem son susturucu çift çıkış
4 cam otomatiğe dönüş.app plaka
sonra tadından yenmez valla![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
Uzun süredir ilgilenme şansı bulamadım ihtiyarla. Benzin ibrem çalışmıyordu, bostancının yolumu tuttum. Tüm tanıdık, tanımadık ustaları ziyaret ettim. Ama kesin bir sonuç alamadım hiç birinden. Artık eskisi gibi değil kimse. Bakmıyorlar bile.Şamandıradan olduğunu söyledi herkes.
Bostancı'da bir usta tavsiyesi aldım. Hafta sonu oraya götüreceğim. Şamandıra olmayabilir kesin bir cevap alabileceğim bir yer buldum.![]()
bostancı sanayiden oylum otoya baksaydınız e30cudur sahibi yardımcı olur
Maşallah, kazasız belasız umarım aklınızdakileri gerçekleştirme fırsatınız olur, bir şey merak ediyorum JDM yazmışsınız, bildiği kadarı ile Japanese Domestic Market anlamına geliyor hatta bazı Fransız ve Alman araçlarda da görüyorum, acaba farklı bir anlamı daha mı var yada ben mi yanlış biliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)