konusmustuk hatırlıyorum neler yaptıgını cok detaylı ve severek yapıyosun o yuzden aracın cok ıyı olmus gercekten.okadar zevkle bakıyorumkı suan fotolarıne detaylarına helal olsun tekrardan![]()
maşallah çiçek olmus çiçek Rabbim iyi günlerde kullandırmayı nasip eder inş![]()
![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Abi çok iyi ya. Sadece iç mekan kırmızı-siyah olsaydı daha iyi olurdu ama böylede güzelMaşallah
abi aklımda ki kombinasyonu yapmışsın çok başarılı diri bir işlem olmuş maşallah. aracın project konusu ya da spec listi var mıdır?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Maşallah geçen ay Bandırma Garage olarak gelmiştik canlı canlı görmüştük her noktasında emek var.kazasız belasız inşallah
IuIkIgI
Emeğe saygım sonsuz çok güzel bi proje jantlar dış görünüm hoş fakat, zevk meselesi tabiki ama ben içini hiç beğenemedim renk uyumuzluğu nedeni ile , direksiyon çok güzel bi tercih yine renk uyumu sorunundan garip geldi gözüme, tabi bunlar ince detaylay maşallah
maşallah 41 kere
vtec 2 ye en yakısan motor bu ımısgidişi felan düşünemiyorum valla
birde stock k20 deıldi sanırım biraz oynamıştınız.
Seneler once yine bi forumdan hatirliyorum sanirim arka salincak arasi peak mark denge cubugu vardi agzim acik bakmitim. Hatta sahibi hasta arava binmiyor sadece ugrasiyor yaziyordu. Maasaah bencr araca ninmiyosniz hala sadece ugrasiyorsunuz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)