Anlatım süper, araçlara maşallah kazasız belasız.
Fotoğraflar olmuş tabi abi eline sağlık , gayet temiz bir iç mekana sahipmişsin , dışardan da fotolarını merak ediyorum onları da koyar mısın
Torpido şuan gözümde canlanmadı sarkıkmıydı hatırlamıyorum açıkcası ne desem yalan olur fakat tavanımda Allah'a şükür birşey yokben de en kısa zamanda içinin fotoğraflarını paylaşacağım..
sanırım bimmerforums.com dan bahsediyorsun abi , çok faydalı bir sitedir açıkcası , bmw ile ilgili bulamayacağın şey yoktur gayet yardımcı oluyor bana da, sen bu arada kapıdaki twetter'i çekmişsin , ayakların yanında da büyük kolonlar olucak, onlar ne durumda acaba ?
m tampon dışında kullanılan eklerin birçoğuna alttaki linkten ulaşabilirsin, fikir olması açısından paylaşıyorum , içlerinde çok güzel olanlar var ;
http://www.bimmerforums.com/forum/sh...ont-lip-thread
yükseklik konusuna gelirsek aşağıdaki m tamponlu araca bakalım, dip basılmamasına rağmen bence hala geçerli duruyor, çok sırıtacağını sanmıyorum
teşekkürler , amin hepimiz kazasız belasız
teşekkürler , size de yeni aracınız hayırlı olsun , tüp var mı aracınızda ve yakıtını merak ediyorum da aydınlatır mısınız![]()
Arabayi yikatayim dis ve ic resimleri koyarim. Benim kapilarda sadece o kolonlar var baska yok hatta sen diyince sasirdim orada kolonmu varmis diyede bende yok eminim : )
Resimdeki arabada buyuk jant var ve azda olsa basilmis sanki onda siritmiyor. Dis resimleri ekleyince gorursun zaten o zamanda daha rahat yorum yapariz.
Linkteki tamponlar cok kotu ya: ) Bunlara ya m tampon koyacaksin yada uzerindekini hic ellemeyeceksin bence baska yolu yok : )
İlanlara bakıyorum,99-2001 arası 20 bile alınacak otm vites,sanruflu tüplü düzgün bulamıyorum.
Bir tane 32.000km de olan var o da 29.000tl.22-23 olsa alacağım ama o parayı yazan adama teklif etmekte küfretmek gibi.bikere niyetine girince clio falan bakasıda gelmiyor insanın
Tavan sarkması güneşte kalan araçlarda görülen kronik sorunmuş
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
32bin km olan bana hic inandirici gelmedi daha dogrusu mumkun gelmedi : ) Ben 132binde almama ragmen inanamadim 2 yere gosterdim km ile oynanma ihtimaline karsida en sonunda sahibini buldum yasli bir teyzeymis anca oyle inandim : ) Birde sahibinden fiyatlarini hic baz almam orada herkesin mali altin degerinde 5 se 7 yaziyor herkes buyuk sacmalik. Arabanin basina gidince bir anda 4 5 bin dusuyorlar ama : ) Ben ustama sorarim pzt gunu temiz geliyor ellerine eyer varsa haber veririm sanada
o zaman senin ayak yanındaki kolonların bağlı değil veya içleri boş, tek kapıdakiler çalıyorsa ondan iyi çıkmıyodur sesi![]()
fotodaki jant büyük senin jantın ondaki kadar büyük olmadığı için çok yüksek durmayacaktır diye tahmin ediyorum , olmadı spor yay'a geçersin abicim![]()
tamponlara bişey demiyorumzevk meselesi olduğu sonucu çıkıyor ortaya
![]()
bmw piyasası çok uçmuş durumda malesef yapıcak birşey yok , neden illa 99-01 bakıyorsunuz ? gene aradığınız kriterlerde daha düşük modelli bulunabilir diye düşünüyorum.. bence modele pek takılmayın![]()
gayet geçerli bir sebep fakat zaten sedanına nazaran az olan bir araba , bence yelpazeyi genişletmelisiniz![]()
Benim kapilarda sadece o iki ufak olan var adim gibi eminim. Hadi icleri bos desen en azindan yuvasi gozukurdu bende sadece doseme var bugun kapinin komple resmini cekerim
Sen yere basmayi dusunuyormusun ? Cok replika var piyasada orjinallerinde ucmus fiyatlari. Dun apexi buldumda orjinalmi degilmi bilemedim
kapı konusunda hemfikiriz abi , ayak yanında yok senin anladığım kadarıyla
tek ben biniyor olsam daha da basarım fakat ailecek biniyoruz ve hatta babam benden daha fazla kullanıyor arabayı öyle söyleyebilirim, o yüzden şimdilik daha da alçaltmak hayal gibi birşey
***** sitede coilyay gördüm 450 lira istiyor , ne kadar sağlıklı olucağı tartışılır o tip ürünlerin, kalitesinin de farkındayım fakat , ilerde düşünebileceğim bir çözüm olabilir , coilover ve airride fiyatları ortada![]()
Simdi tekrar baktim kapilara hos aylardir araba bende olsa fark ederdim ama kesinlikle baska kolon yok yeri bile yok . Sendeki nasil ?
Bu arada yay fiyatlarina baktim baya ucuyor fiyatlar. Birde apexi diye bir markaya denk geldim 250 lira falan ama cakma bunlar dimi ?
bendekiler bu şekilde
o 250 liralık yay compact için mi abi emin misin ? ben compat yayı diye arattıgımda 400 liradan ucuz bulamıyorum onlar da Apexi değil , Vogtland. orjinaller mi dersen, 2 marka için de bişey diyemem hiçbir fikrim yok.
sedanların yayları acaba bizimkilere uyuyor mu ? 100 liraya bile yay bulmak mümkün internette , tabi ne kadar sağlıklı olur ayrı konu, konforun çok düşeceğine eminim![]()
m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=154488297
Dedigim yaylarda bunlar.. Olumsuz yorum yapanlar cok ilginctirki genelde kullanmayanlar : ) Ufak bir arastirma yaptim apex var birde apexi var . Apexinin sitesinde bmw yok ama.. Birde yaylarin arasinda en ucuzu apexi ve baya fark var..
ben açıkcası bunların orjinal olduğunu sanmıyorum , yanlış hatırlamıyorsam apexi nin logosu da bu şekilde değildibirde şöyle bir durum var ilanın hiçbir yerinde compact yazmıyor , dikkat edilmesi gereken bir konu
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)