ilk resimleri görünce bu bizim fatih mi dedimturbo işi çok zor değil sadece biraz para ve istek gerek sonuçta blok aynı zaten 4x4 son derece keyifli olcak..bi MAŞALLAH da benden
![]()
ilk resimleri görünce bu bizim fatih mi dedimturbo işi çok zor değil sadece biraz para ve istek gerek sonuçta blok aynı zaten 4x4 son derece keyifli olcak..bi MAŞALLAH da benden
![]()
olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!
b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık
Arkadaslar sikilmadan okuduhunuz icin tesekkurlerimi sunuyorum oncelikle...
@ufuk baskan yardimlarinla olacak insallah... buraya kadar getirdik, pes etmek olmaz artik... turbo konusunda basini agriticam bu sene artik idare et![]()
ne zamandır böyle bir konu okumamıştım. 7-8 sene evvel ağzımız açık bakardıkmaaşallah kazasız belasız cezasız inşallah
![]()
gördüğüm en iyi golflerden maşallah turbolu hali evlere şenlik olur
Maşallah aynaları siyaha kaplamanız nokta atışı olmuş led izlerini kapatmış.
Gerçekten ciddi emek var gece gece gözlerim bayram ettiArka stopların rengini açmanız da çok iyi olmuş jantlar zaten 10 numara
büyük emek tebrik ediyorum
Konu başlığında yav arkadaş nasıl olur falan filan diye başladım ki sonraki resimleri görünce vay dedimmaşallah çok güzel olmuş aracınızın son hali belli büyük emekler çok ince ayrıntılar maddi manevi emekler var, kazasız belasız binin
Abi maşşalah araca aynı sitede oturuyoruz sürekli uğraşıyosun tek başına otoparkta görüyorum arada -1 den giriyorum binaya direk bakıyorum golfte bi değişiklik varmı diye jantları çok güzel seçim bide app plaka çok güzel oldu
JUST A DRİVE...
basta ledler falan hos gelmedi ama yapılan iscilik kaliteli olmus cunku son fotolarda cok iyi duruyor hersey![]()
birde katlanan ayna motorlarımı kullandınız. sag kucuk aynanın kapanabildigini ılkdefa goruyorum![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
bu tarz araçlara bayılıyorum. Fabrikasyon hali üzerine çok güzel özellikler adapte etmişsiniz. Çok keyifli olsa gerekmaşallah
maşallah çok emek harcanmış.Allah kaza bela vermesin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
maaşallah kazasız belasız =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)