ilk defa bir jazz a bayan arabası olarak bakmadım çok güzel olmuş kazasız belasız günlerde kullanın![]()
Eyvallah cok Saolasin biladerim kırmızı olsun 3,5 Fazla olsun gerçektenkonuna yazdığım gibi tekrardan maşallah aracına tekerine taş değmesin kazasız belasız nazarsiz sürsürüşlerin Olsun inşallah,,
Saolasin kardeşim cumlemize kazasız belasiz olsun, aynen bayanlarda Olduğu için şans var biraz bu kasadaama ışte uğraştırdi baya Bizi parca olarak aftermarket ürünler tr de olmadığı için
Tavan konusunu yaptık arkadaşlar kırmızı folyo da Kesinlikte karar vermiştim fakat hiç olmadı bende direk parlak siyah folyo ile halledelim dedik cumartesi nasipse hava iyi olursa izmir de bir kaç arkadaş foto day yapcaz sahilevleri civarında falan, detaylı fotoğraflar cekicez inşallah , oem sis farlarda tamamlandı camını jdm sarısı folyo ile kaplamayi düşünüyorum onlar içinde bi uğraş vericez
![]()
umut aracını her gördüğümde cok beğeniyorm cok güzel hale getirdin abartısız sade ve güzel oldu. maşallah nazar değmesin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kardeşim cok teşekkür ederim, Saolasin snn ek da Ben burdayım demeye başladı yarın akşam cvk rs ali 207 furki gsi falan Var bnm kankiler Onlarla alide Buluscaz cumartesi de sabahtan cekim yapcaktik buyrun gelin sizde orcuna da Seslen oda gelsin le mans burak falan onlarlada Bayadir görüşmedik makara yaparız hem
Paşam allah razı olsun güzel düşüncelerin için elimden geldiği kadar maddi manevi ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyorum güzel görüşlerin icin tekrar teşekkür ederim kardeşim önümüzdeki ay bi sıkıntı çıkmazsa app isticem senden izmirde arkadaşlar hediye etmeye çalıştı istemedim senden yaptircam inşallah![]()
Aynen Kardsm bi kaç ark daha söyledi bunu aslında izmirin orjinal plakaları çok ince duruyor diger illere göre bn hiç bir aracim da app kullanmadım pek eksikligini görmedim birde Rahat rrahat sıkıntısız denilen İzmir polisine nazar degdi sonunda hks tarzı duran arabaya egzoza yazmışlar bi Kac arkadaşa park halindeyken 1.7dti lı bi kardeşime çift çıkış egzoz kafası koymuş diye bağladılar arabayı falan zaten işim gereği sadece cumartesi çıkarıyorum arabayı umarım aksilik yaşamam kapalı duruyor hep araba allahtan sürekli binen Biri ddeğilim
instagramde denk geliyor, çok hoşuma gidiyor16 spoon ya da rpf ten sonra düşünemiyorum. Maşallah
Kardsm ck Saolasin allah sana Daha iyilerini versin inşallah Instegram ck aktif kullaniyorum #Techturkey etiketliyorum paslasimlardajant olarak bi kac arkta spoon diyor bn volk düşünüyorum gold yada bronze bakalım hergün değişiyor aklım hic düşünmediğim bi jant bile takabilirz
Getir Kardeşım basimizn üstünde yeri var aynen bendede cvk rs Ali, 207 furkan, gsi çağlar var bnm ekurler onlarla ikeaya gelicez saat 8\9 arasi aksam cuma yani bugün![]()
Jant Konusu tam bela ya napcam bilemedim daha alamıyorum suan ama mayıs ta bakalim ne takcazzfikirlere açığım
Yok ici mifyonlu ve her gece havalandiriyorum yagmur yağdığı zaman ve o yağmur kurudugu zaman aracin üstüne ozaman sakat oluyor tabi kumaştan kumaşa fark var arkadaşa yaptirdim konfeksiyoncu iç tarafı microfiber malzeme vs varsuanlik iyi kullanımı ama dediğim gibi ne olursa olsun havalanmasi şart
Gecen gun benim bez brandayi acmislar kapinin önunde kim niye acar anlamadim bende kalin penye alip diktirdim goruntu cok guzel olmadi ama toz almiyor ustune normal branda gecireyim diyorum ondan sordum
maşallah kardeşim güzel seçim güzel dokunuslar allah kaza bela vermesin
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Valla bizim mahallede o tarz şeyler olmaz Ya , geçen ggünlerde havalar ck esiyordu bnmde bıranda yerinden çıkmıştı rüzgardan belki o yüzden snnde Yerinden çıkmıştır, bakkal mustafa amcanin oraya koyuyorum bnm bn genelde sen ne taraftasin göremedim hiç arabani
Abi faceyi bi açıp bi kapatıyorum bakcam ama resimlerine isim Soy isim Ney Abim
Eyvallah allah razı olsun ck teşekkür ederim güzel düşüncelerin icin , piyasa belli 25 liraya ies ıstiyor millet gidip o tarz araba alacağıma böyle hor kullanılmamış kazasız km Az dolu araba almak ck mantıklı geldigerçekten cokta memnunum allah hepimize daha iyilerini nasip etsin insallah
[QUOTE=SekoLive;7761975]tayfunum ciddi söliyorm sanrım bu araba tekappsiz hoşuma giden.
Valla sanırım bu dusuncelerinle sadece pleksi yaptircaz snden Kardsm![]()
Diğer konuda yazmıştım burayada yazayım.İlk işin herşeyden önce arka spacer olsun.Çok değiştirir arabayı.
Çünkü arabanın kasası hem yüksek hem lastıkler çok dar.Başarılı araç maşallah![]()
İpragazin karsisinda oturuyorum genelde orada oluyor yada otoparkta duruyor genelde bende olmaz diye tahmin ediyorum ama benim branda baya bi agir ruzgarda kolay kolay kaldiramaz sabah 6 da bi baktim branda yok biri alip gitti diye dusundum sonra yerde gordum duvarla araba arasina sıkışmıs gerci senin biraktigin yerde kamera var firinin aklima branda var coluk cocuk gecerken cizer olayi geliyor hep
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)