Maşaallah, çok güzel olduu...
Swap tarihinden haber ver, K'yı boşa yazmadın başa![]()
![]()
Maşaallah, çok güzel olduu...
Swap tarihinden haber ver, K'yı boşa yazmadın başa![]()
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Güzel dokunuşlarla fena olacağına eminim , basıldığı zaman fena duruyorlar , ilk olarak jantlar değişmesi lazım bence , bronz yada koyu bi füme 16-17 jant + coil ile fena olur
maşallah
Masallah araciniza kazasiz belasiz ayni yerde oturuyoruz her gun baktigimda arabada bi farklilik gordum yanliz jantlari siyah yapmasaydiniz iyiydi
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Maşallah şuanki hali çok güzel![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Teşekkürler , aynen 16" bronz yada gold aklımda var jant olarakne alacağıma daha karar veremedim ama
Teşekkürler dostum Saolasin yorumun icin Saolasin
Kardeşim teşekkür ederim aynen k.baglarda bi kac islerim oluyor orlardaydim gecen hafta
Tayfun abim cok Saolasin teşekkür ederim yapıyoruz birseyler elimizden geldigi kadar eyvallah
Bekom kardeşim teşekkür ederim cumlemize kazasız belasız inşallah kardeşim
Eyvallah kardeşim allah razı olsun bende inan okadar ck şaşırdım ki ici akvaryum gibi cok ferah ve geniş koltuklar oyle bir yatıyor ki direk iptal gibi buzdolabı bile koyanlar oluyormuşyakıt desen süper donanım desen şükür
bayanlar cok tehlikeli valla psikolojimi bozdu
Amin kardeşim teşekkür ederim cumlemize kazasız belasiz sürüşler olsun inşallah
Valla mutlum kardeşim inan düşünmüyor değilim çünkü donanım olarak cok iyi bu kadar beklemiyordum ben tip tarz desen utandirmazzaten yurt dışında inanılmaz yapılı fit ler var swap lı hep neden olmasın
Kardeşim ck teşekkür ederim aynen basıldı Suan ama daha bekliyorum yaylar biraz daha otursun hic kesme bicme suan yapmadım yaylara coil bulamadim bu araca göre daha doğrusu bu araca tr de hic modifikasyon parçası yok denecek kadar az17 biraz ağar gelir diye düşünüyorum 16 tadında olur sadece ne taksam düşüncesindeyim suan
Eyvallah kardsm allah razı olsun , sabah kapıda 35 FR plakalı leon seninmiydi maşallah onada komşuyuz demekdenk geldikmi tanışalim inşallah teşekkür ederim yenilikler her gecen gün devam edicek
Teşekkürler kardeşim cok Saolasin
Teşekkürler kardeşim allah razı olsun
Teşekkür ederim dostumaynen ilk aldığımda ki haliyle Suan baya fark etti
![]()
Maşallah çok güzel olmuş mantıklı dokunuşlar yapmışsınız. Ben de her ne kadar şu an satılığa çıkarmış olsam da yeni kasa jazz sahibi olarak çok keyifle kullanıyorum arabayı. Donanım görüş açısı manevra kabiliyeti ve tabiki yakıtı çok başarılı. 2005 vtec2imde var ama sanırım jazz daha keyifli![]()
maşşallah çok hoş olmuş , spoiler ile marşpiyeli dışardanmı getirttiniz ? , maliyetleri yüksek olmuştur sanırım.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
selam kardeşim jazz ın geldıgı ilk günü hatırlıyorumda kafanda büyüttügün kadar bişey olmadıgı görmek senı o cıkmazlardan kurtarmak paha biçilemez..Gerekenlerin yapıldıgını ıcıne sınerek bındıgını görmek keyıf verıyo kardesım 41 kere maşallah allah nazarlardan kazalardan korusun..redfit fena oldu yaa ızmır de teksın yıne..yapılan emekler boşa gıtmedı keyıflı gezmeler![]()
jant olarak gri enkei rpf01,siyah veya bronze wolk te37,siyah veya bronze spoon, hepsinide 16inç tercih etmelisin bence.
kırmızı uzun bijonlarla tamamlarsın birde jant kombinasyonu tadından yenmez.
bir takım kırmızı bride koltuk yakışır
mercekli far yap kesinlikle görüntü çok hoş olur.
tavanı kırmızı folyo kaplat siyah filan yapma bence.
app plaka şart bu arada
maşallah aracına.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Kardeşim çok Saolasin düşüncelerin için gerçekten dikkate alıyorumjant kesinlikle 16 onda karar kıldım ve tavanı kırmızı folyo evet buda iyi bir tercih olur siyah düşünüyordum sunroof la iyi ikili olur diye ama Kırmızıyı bozmamak daha.mantıklı
gold te37 kolları içeri doğru kıvrık modeli kafamda var enkei Düşünmedim valla
aslında fiffteen de düşündüm yani anliycagin kafam Karışık kardeşim
bronz yada gold te37 olmaz mı dersin,,
ben olsam bu arabaya siyah jant uygulardım. daha yırtık geliyor benim gözüme. te37 konusundada offseti olmayanı tercih ederdim. jantın kendi kırmızı stickerı ve kırmızı uzun bijonlarla efsane durur.
tabi zevk kişisel olduğu için senin kendi düşüncen daha önemli.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Kardeşim eski aracımsa konig sj37 ve spoon kullandım ikiside mat siyahti, siyah jant ck seviyorumsuan mevcut kendi orj jantları 195 50 15 onları bile plastidip yaptim siyah çünkü bayan baya sürtünme yapmış jantların boyası atmış cizikler falan gözümü cok rahatsız ediyordu .. 16 mat wolk mavi bijon düşündüm bakalım mavi brembo kaliperde aldım onları bekliyorum takinca bakalım nasıl durcak
ama tavanı r81 milano red Folyo yaptirmam lazım düz kırmızı renk Farklılığı olur kendi rengiyle bütünlesir
![]()
aracınıza ve emeklerinize sağlık çok güzel duruyor canlı olarak üçkuyular tarafında görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam kazasız belasız sürüşler![]()
FN2-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)