Yeni aracım 2005 jazz diye konusu vardı burdanda bakabilirsin.
Eyv tekrardan ck teşekkür ederimjant olarak volk te37 olcak gibi 16" düşünüyorum 17 büyük ve ağır gelebilir , dediğiniz olayı yapcam daha Dolgun etli durur tahminim
Bizim burak reyhan anahtarın dükkana gelmeden ipregaz gaz orası sanırımaynen fırının yanında apartmandayim bnde karşısına koyuyorum kamera da Olduğu icin bide kapının önü gibi oluyor garaj garajmz Olmadığı için şimdilik böyle idare ediyoruz. Bayramyerindeki otoparka Üyelik sordum yer Yok demişlerdi aslında en rahatı o üyelik,,, bu akşam ikeaya gidicez Bir kac arkadaş gelicek muhabbet Sohbet gelmek istersen buyur snde Dostum yarinda Profesyonel cekim yapcaz plan öyle gidiyor
Gördüm abim maşallah 2010 da yapmışsın ck güzel cok keyifli araba inanılmaz memnunum valla Yakıt falan hiç üzmüyor içi falan dışından büyük hic böyle olacağını tahmin etmemiştim alırken
Evet anahtarciya gelmeden onceki ipragaz bayramyerindeki otoparka birakiyorum bende mecburen ordan eve yuruyorum oraya uye olmak icin nerdeyse 8 aydir bekliyorum izelmanda bi tanidik bulsak olay cözülecek aslinda one alabilir gecen biriyle konustum 2013 te vermis dilekce 2014 un ortasinda sira gelmis ben gece calisiyorum yarin icin kacta gideceksiniz cekime benimde ihtiyacim var resimlenmeyepazar falan toplaniyorsaniz gelirim pazarlari calismiyorum bu arada pm atiyorum yarin icin
Bir konuda görmüştüm 4 bijon 17 inç Type-R jantı vardı. Gunmetal tarzı bir renkle beraber bence bu aracı fabrikadan sanki Fit-R olarak çıkmış gibi gösterir. Elinize sağlık. Arkadaşların dediği gibi kadın arabasını geçtim sanki bir yarış takımının gösteri arabası gibi görünüyor. Elinize sağlık, Kazasız belası binin..
Yorum yazan tüm dostlara tekrar teşekkür ederim
Ep3 jantı Tarzı jant bakıyorum Allah nasip ederse bir kaç ay sonra jant lastik düşünüyorum
Hafta sonu arkadaşlarla izmir sahilevleri tarafında hem bi kahvaltı yapalım , balık yiyelim hemde bir kaç poz yapalım dedik .... Ali Çağlar Furkan İlker kardeşimin emekleri icinde cok teşekkür ederim arabalar gelip geçici dostluk kardeşliktir baki kalan ... Yeni resimler yenilikler devam edecektir arkadaşlar iyi dilekleriniz icin şimdiden ck teşekkür ederim allahım herkesin gönlüne göre versin kazasız belasız sürüşler dilerim tüm dostlara ...
__________________________________________________ __
Buda Bonus olsun)
![]()
Maşallah demekten başka dicek bişey yok!![]()
![]()
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Gerçekten çok güzel olmuş iyi yakıştırmışsınız. Maşallah![]()
bence jantları hiç elleme çok şık duruyo basabilirsin jantla çamurluk arası kapanıcak şekilde basarsan daha şık durur bence, hatta shop la yapmışın aynı o şekilde arkada az biraz daha oldu mu tamamdır derim başka da birşeyiyle oynama derim
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
umut, ellerine sağlık biraderim. maşallah diyelim. zımba gibi duruyor çok gergin![]()
az insan, çok huzur...
Eyvallah cok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim cok Saolasin dostum
Suan üstündeki orijinal janti modeli gerçekten ck başarılı te37 gibi tarzı hatta bire bir diyebilirz ama sanki 16 yapsam daha da Kendini gösterecek gibi geliyor banack teşekkür ederim iyi dileklerin icin dostum allah razi olsun elimden geldigi kadar kendi zevkime göre yapmaya çalıştım çalışıyorum...
Ovvv eyv paşam Saolasin begeniliyorsa ne mutlu bana emeklerim boşa gitmiyor böyle iyi Yorumlar aldığım sürece dahada ck mutlu oluyorum snnkinide Bekliyorum artık...![]()
Eline koluna sağlık abi on numara olmusta insan resim çekiliyo bi arar ya yazıklar olsun![]()
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
Yapalım haberlesip çekimde bi ara poda yapalım ozan abide iyidir takiliriz hep beraber halilrifat team olarak![]()
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
maşallah güzel düzgün iş olmuş tek gördügüm eksik arka tampona difizör sart tampon cok fazla yüksek duruyor
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Resimler 10 olmus masallah allah kaza bela vermesin benimde acil resimlenmeye ihtiyacim var 4 ay oldu arabayi alali daha resmimiz yok bi pazar ayarlayalim hep beraber
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)