maşallah cayır cayır kırmızı bi başka![]()
Maşallah çok şık olmuş. Buna bir de k20 yakışır yanlız.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Aynen kardeşim yakın zamanda bakalım düşünüyoruz inşallah 16 te37 gold yada ep3 janti tarzında bi model var onu bulabilirsem o olcak gibi
Teşekkür ederim Kardsm cok Saolasin aynen izmirimin heryeri güzeldir ayrıdırbi xenon Suan önceliğim de yok ama neden olmasın güzel olur
Saolasin kardsm sanada ck teşekkür ederim , parca konusunda aftermarket olarak tr de bu kasaya bişey yok gerçekten hepsini bulana getirtene kadar telef oldukendonezya fabrikasinda daha doğrusunu jdm olarak fit types body kit var özellikle arka tamponu tam istediğim inşallah o var aklımda bakalım ilerleyen zamanlarda neler olcak
Ozanım Saolasin paşam tekrar teşekkür ederimaradım sabah ters zaman oldu snn uyduğun zamana denk geldi gidisimiz
yapcaz yakında dostum burakta gelir
Valla trafikteki bayan 35 rf dedi önce o telaşda anlayamadım sonra allahhh dedim para versek denk gelmezdiEyv güzel düşüncelerin icin Kardsm
Kırmızı cok fena gerçekten hele ki honda da Kırmızı gerçekten yolda baktiriyor
Eyvallah abim allah razi olsunk20 aynen hep aklımda var düşünmüyor değilim... Allahım nerde varsa versin bizede versin inşallah,,,
Tekrardan maşallah bu aralar kırmızı jazz o kadar görüyorum ki aklımı çeliyorlarrrBu arada bu jazzlarda tutulan belli model aralığı varmıdır yoksa her modeli her türlü kolay alınıp satılıyor mu ?
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Cuma musaitseniz bi ***** yer yapabiliriz ?
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
Kardeşim teşekkür ederim Saolasinkırmızı jazzlar aynen güzel valla
bn siyah istiyordum siyah yılan yapayım diyordum r81 milano red geldi şansıma
nasipte bu varmıs
model yılı olarak 2002 den 2008 e kadar bu kasalar çıktı gd1 gd3 kasa kodu olarak
2002 den 2004 model yılında 2 paket var LS ve ES bendeki ES full olan paketi LS de arka çamlar manuel gostergeler beyaz sunroof yok bir kaç opsiyon daha yok, ES paket dolusu oluyor aynı zamanda ELITE paket geçiyor 2005 VE 08 Arasi çıkanlar on arka tampon biraz farklı bnm hoşuma gitmiyor pek onlarda boş paketi sport dolusu elite oluyor ve binenler vazgeçemiyor bu arabalardan şahsen aklıma gelmezdi binmek jazz a ama inanılmaz rahat ve keyifli yakit desem ic hacim doluluk esp ye kadar var tavsiye ederim Kardsm biraz netten bak herşeyi kolay anlaşılır kardeşim bilgi icin
Tmm paşam telleşiriz toplaniriz bizim cocuklarla en Kısa zamanda nasil olsa aynı mahelledeyiz
Buragim bu cuma akşamı icin soz vermeyelim hic havada yağmurlu oldumu hic ellemiyorum arabayı zatenaçsın bi havalar cekim yapcaz Kardsm
Yavru Type-r mübarek maşallah
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Projeye ısınaydın eyidiineysee
Gelsin en güzelinden bi Ep3...
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Masallah yaniyor yaniyor brandayi ac biraz arada havalansin benim arabanin resimlerini bu hafta cekmezsek konu acicam buraya![]()
Ozanım hergün akşam işten tahmini çıkış saatim 20:30evde oluş saatim 21
inan her akşam havalandiriyorum
bu hafta Cekimdeyiz
bekle paşa konu öyle açarız
Eyv iyi dileklerin içinde cümlemize kazasız belasız inşallah
![]()
güzel alet maşallah.düz vites az km.sini çok aradım ama kısmet degilmiş.16.jant nokta atışı olur. oem lerde çok kötü görünmüyor bence.1.5-2cm.lik flanşla hem güzel görünür hemde yol tutuşuna katkısı olur...kazasız belasız günlerde kullanın.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Maşallah çok çok güzel kazasız belasız inşallah![]()
Abim teşekkür ederim aynen r81 red ve ful manuel i bu kasalarda zor bulunuyor genelde otomatik coksatma durumum var ışte ilanda araba abim jant ep3 typer janti alıp takarım diye düşünüyordum flansla ciddi anlamda çok iyi olur
cumlemize kazasız belasız inşallah iyi dileklerin için allah razi olsun
Güzel proje olmuş. İlk defa oynanmış Jazz gördüm.
Bizde de '08 otomatik'i vardı ne paketti bilmiyorum ama geri görüş kamerasına kadar vardı
Şuan eski aracımızı tekrar alabiliriz, parçaları temin ettiğiniz yeri p.m. atarsanız çok sevinirim eğer alırsak bende 1-2 bişey yapmak isterim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)