2 yıl sonra hort güncel.
Ön cam film'den ceza yiyince söktürmek zorunda kaldım. Coilover taktım ön arka olarak ve daha da düşürebilirim. Aracı iki kişi kullandığımız için biraz tereddütteyim biraz daha basarsak becerebilir mi diye. Resimler büyük ise kusura bakmayın,araba da kirliydi yağmur çamur . İnşallah plasti dip ile kaplayacağım yerleri var . Bu tampona LİP bulabilir miyiz ? Hangisini takabiliriz ?
![]()
Bu tampona ancak ez lip olur.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
@TaGo abi benim de aklıma o geldi
@fthdrn Gülmek haramdı,biz de arabayı bastık
@Gökhan Bilgin sağolasın kardeşim
@driver_can başaran candır gerisi heyecandıreskisinden güzel oldu valla . Zaten sağ arkadan ses geliyordu doğru tahmin etmişim orjinal amortisör patlamış .
En kısa zamanda tecrübe etmek isterim coilleri Anıltekrardan hayırli olsun. Kazasiz belasiz keyifle binmen dilegiyle
Life is Too Short To Stay Stock
@Anıl E. İşe dönmem gerekiyordu ne yapayımhaftasonu olsa takılırdım yanınızda hem de vakit geçerdi iftar için
![]()
Life is Too Short To Stay Stock
coiller arabayı daha da güzel göstermiş, iyi günlerde kullanın ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Çok yakışmış. Ama basıklık sorun olmuyor mu ? Normal halinde bile sürekli altı sürtüyordu benimkinin.
Ankara'nın yolları normal yol gibi değildi ki, hele Bilkent civarı. Konuyu görünce CC'yi özlediğimi farkettim![]()
Ankara'ya çok geldim,çoğu yerini de gezdim sivas'ı görseniz öpersiniz o yolları kardeşimvalla ben de arabayı basınca sevmeye başladım,biraz daha basabilirim daha 4-5 cm düşürme payımız var ,belki 1 cm daha indiririm.
hava düzelsin panjur ve tampon altını da plasti dip'e kaplayacağım belki aynalarıda. Jantları da gunmetal'e kaplayacağım.
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)