çok güzel bir renk kazasız belasız
çok güzel bir renk kazasız belasız
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, beğenmeniz beni çok mutlu etti
Çok sağol Ahmet Abi
Çok sağolasın, open wastegate sesi değildir umarım duyduğun, sabahları pek basmamaya çalışıyorum
Hep beraber görürüz, deneriz Başar
Teşekkür ederimAynalar oldukça yakıştı aslında, fotolarda pek belli olmuyor ama aslında karbondur ve bu renge çok uydu bence.
Fotoğraflarda öyle gözükse bile, aslında jantlar arabayla aynı renk değil. Arabanın renginden daha koyu. Ayrıca Prodrive'ın kendi rengi, biz boyatmadık
Suatın da dediği gibi, Korhan abimin hediyesidir onlar... Değerleri maddiyatla ölçülmez!
Çok sağol KorhanBen de sana bugüne kadar (ve bundan sonra da
) yaptığın her şey için çok çok teşekkür ederim. Siz olmasanız asla bu duruma gelemezdi araba
![]()
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, beğenmeniz beni çok mutlu etti
Renk için gerçekten çok düşündük, sonunda doğru kararı verdikKanatı ise daha sonra belki takmayı düşünüyorum, GC8 gt kanadı, ama şimdilik kanatsız keyfini çıkaracağım bir süre
Video ne yazık ki yok, ama yakında çekeriz herhalde
Buluşma felan mı var acaba? Tansaş'da herhalde di mi? İşten 11 gibi çıkabilirim ancak bugün, sonra gelirim inşallah...
Maşallah kazasız belasız![]()
renk seçimi harika .. subarularda pek görünmeyen bir renk ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)