tesekkurler.
arkada kızım varken pek etrafa bakamıyorum. dün gece beşiktaşa dönüşte arkadaş cepten aradı "oglum ıcıne kadar gırdım nıye pas vermedin" dıye![]()
tesekkurler.
arkada kızım varken pek etrafa bakamıyorum. dün gece beşiktaşa dönüşte arkadaş cepten aradı "oglum ıcıne kadar gırdım nıye pas vermedin" dıye![]()
Çiçek olmuş![]()
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Ufaklığa da arabaya da kocaman maşallah![]()
Maşallah, ortaokuldayken okula yürürdüm, yol üstünde beyaz bi 3000GT vardı. Çoğu zaman sahibinin evden çıkış saatiyle denk gelirdik![]()
Biraz uzağa geçer hareket etmesini bekler, o motor sesini dinlerdimSahibi de sağolsun benim baktığımı görürdü azcık devirli çıkardı park yerinden çok mutlu olurdum
O zamanlardan beri 3000GT çok özeldir benim için.
Aracınızın gerçekten maşallahı var, nazar değmesin inşallah çok beğeniyorum![]()
Bu arada kızınız da çok tatlı, Allah acısını göstermesin.
ufaklığa da gt ye de maşallah,
Küçükken aşılamak lazım tabi![]()
Maşallah tank gibi kazasız belasız güle güle kullanın inşallah...
saolasın engnm
tesekkurler arkadaşlar. allah nazarlardan saklasın kuzularımızı ve araclarımızı.
cocukluk asklarının yerı ayrı. benım acıkcası bu aracla tanısmam nfs ile olmustukeske o zamanlar alabılıp, uzun sureler sahıp olsaydım...
- MaşaAllah Yaldır yaldır kırmızı...
- 3000 GT deyince V6 , TwinTURBO , 4WD ve Active Aero aklıma geliyor...
- Kazasız belasız inşaAllah...
Honda Owners Never Drive Another
vay be üstat modifiyemden biliyorum s2000' le başladın aklımı aldın o dönem param yoktu alamadım o arabayı sonra foçaya gittin bebek için punto aldın sanırım sonra motora sarmıltın Allah bağışlasın büyümüş maşallah şimdi de 3000gt dedin zehiri verdin bizlere
her şey senin ve kiymetli ailenin gönlüne göre olsun zaman hızlı geçiyor.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)