hayırlı olsun kazasız belasız gelişmeleri merakla takipteyim :)
Printable View
hayırlı olsun kazasız belasız gelişmeleri merakla takipteyim :)
hayırlı olsun abi iyi gunlerde kullan
hayırlı olsun Cumhur abi güle güle bin :)
Hayırlı olsun Müdür M power :)
maşallah ve aynı zamanda kolay gelsin :)
Yorum yapan herkese teşekkürler. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Teşekkür ederim. Aracı mümkün olduğunca orjinale çevirmek istiyorum. Parçalar ses ve sertlik konusunda rahatsız ediyor. O nedenle değiştireceğim.
Saolasın kardeşim.Bi toparlayalımda gezeriz güzel güzel :)
Biraz el becerisi bolca araştırma ve cesaret dışında pek bir ihtiyacınız yok. Yapılmayacak birşey değil inanın tahmininizden daha basit.
Eywallah bro bıyık sacı konusunda haklısın en kısa zamanda onuda halledicem inşallah.
Saolasın müdürüm. Daha ben hazriç kimse binemedi :) Hele bi toparlayalım sonra gezmelere başlarız.
Teşekkür ederim. Çalışmayan tuşlarda kırık tırnakları olanlara minik parça plastik ekleyerek uzattım. Uzunlupa çok dikkat etmek gerekli yoksa sürekli basılı kalıyor.
Eywallah kardeşim :) Kart için cevabını beklemedeyim hala :P
Saolasın RR kardeşim. Aama M3 var M3 var şimdi :P
Biz boyatırız kanka :)
Eywallah kardeşim teşekkür ederim.
http://www.benzworld.org/forums/atta...s-img_2890.jpg
Teyp Pioneer 9650 BT color modunu custom yapıp ekran renklerine adapte ettim. Bendeçok araştırdım en uyumlusu bu geldi gözüme.
Hocam sen diy olayini baya asmissin : ) yani yanlismi anladim acaba simdi ss teki teybin renklerini arabanin konsol isiklarinin rengine cevirdiniz ? Bunu nasil yapabilirim yani anlatimi olan bir link yada yonlendirebileceginiz bir yer var mi ? Bende ayni bu tonda isik veren teyp ariyorium cunku.. eyer dogru anladiysam cok pahali olmayan bir teyp alip isiklarini araba ile uyumlu hale getirebilirim ?
Bu arada ben ilk sayfada 3. Resimdeki teypten bahsetmistim onunla bu aynimi ??
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
Maşallah e 36 m3 gercekten güzeldir ya güzel günlerde kazasız belasız
Hayırlı olsun amca
Göbekte sıfırdan bir dal alacak mıyız?
abim hayırlara vesile olur inşallah allah kaza bela göstermesin bende yakında hediyemi taktim edeceğim :)
hayırlı olsun kaplamanın rengi çok güzel bence işçiliğini anlamıyoruz tabi fotolardan ama..
Hayırlı olsun güle güle kullanın
abi hayırlı olsun yapıcaklarını cok merakla beklıyorum
Hadi bitir de aliyim senden sunu :)
detaylar cok basarılı maşallah
hayırlı olsun, resimleri gördükce canım çekiyor:D
36 m hastalığı başlıyor bende