Bu kadar uğraş emek helal olsun walla :)
Printable View
Bu kadar uğraş emek helal olsun walla :)
Tek kelimeyle "helal"...
Saygılar! Hocam araç çok güzelmiş demek için girmiştim ki diy tadında bir olay var.Daha da hoşuma gitti.Ben de Anadol'un elektrik tesisatını kurcalarken sigorta attırmıştım. :hehe: Araç gerçekten çok güzel.Son halini merak ediyorum.Yarıda kesilen bir proje olmasın lütfen.Bu arada ne işle meşgulsünüz?
Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan. ..
Teşekkür ederim.
Eywallah kardeşim.
Çok teşekkürler. Umarım dediğiniz gibi yarıda kalmaz. Ben reklam sektöründeyim. Baskı merkezim var.
Teşekkür ederim Cüneyt abi.
Büyük emek var ellerine sağlık
maşallah abi sıkılmadan zevkle okudum. kazanı söktüğün kısımda, kendi kendime dedim bu kadar sökmüşken keşke dijitale çevrilse diye zaten yazmışsın altına. elinize emeğinize sağlık :) merakla takipteyim :D
Taypardaki pozu göremicez o tarafı toparlamışsın :(
Maşallah amca
Ellerine sağlık cumhur keyifle takip ediyoruz.
Bu çok başka birşey olmuş,maşallah :)
Elinize sağlık!!Torpidonun arka kısmındaki düzenleme bile herşeyi açıklıyor..
Maşallah hayırlı olsun demek için girdim ama resmen ders niteliğinde bir konu çıktı karşıma emeğine sağlık işin rast gitsin. Verdğin bilgiler için çok sağol eminim forumda bir çok kişinin işine arayan bilgiler var burda. Hayırlısıtla arabanı bitirip binip gezmek nasip olur inşallah...
maşallah rengi çok güzel aracın
Canavar maşallah :)
Maşallah çok güzel.Koltukları sildiginiz ürün Hd orange degrease mi yoksa cheminal guys mu arattım 2 ürün çıktı karşıma tekrardan iyi çalışmalar.
Emegine saglık.. Ben arabayı rutin bakıma götürmeye zaman bulamazken , ortaya çıkan iş harika..
El emeği göz nuru projelere bayılıyorum kolay gelsin.
maşallah, güle güle kullanın. arabacılık ilgisiz ve sevgisiz olmaz.
Paylaşta görelim pis arşivci :) Teşekkür ettim ayrıyetten.
Eywallah üstad. Bu fn2 gibi kolay gitmiyor ama olsun keyfi başka.
Teşekkür ederim.
Kendi rengi metalik gri yine o renge dönmeyi düşünüyorum kısmetse ama her an bi çılgınlık yapabilirim :)
Bitirelimde abi kardeş bi fotoşuk yaparız eğitmen kopilotum :P
HD orange degrase ile yaptım ama dikkat etmeniz gereken husus 1/10 yada kirin durumuna göre 1/6 sulandırmanız gerekli yokza aşınan yerlerde ciddi çatlaklara neden olabilir.
Ayrıca bitince kesinlikle besleyici yada koruyucu birşeyler kullanmak gerekli.
Teşekkür ederim. Valla zaman konusunda bende çok mutlu sayılmam. Geceleri 12 den sonra uykumdan çalıp elimden geldiğince uğraşmaya çalışıyorum. Hiç bugünüde arabaya ayırayım dediğim olmadı malesef :(
Çok teşekkürler. Bilgi paylaşıldıkça artar. Bi boy geçtim iki boy geride kaldım tribim hiçbizaman olmadı o nedenle işe yarayan hiçbir bilgiyi saklamadım. Elimden geldiğincede paylaşmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim. İnce ince işliyoruz nakış gibi.
Teşekkür ederim.