hayırlı olsun maşşallah detaylı fotoğrafları bekliyoruz
Hayırlı uğurlu olsun. Araba hakkında herhangi bir yorum yapmaya gerek yok sanırımsanırım ataşehirdeydiniz. Büyük bir zevkle prof fotolarını çekebilirim isterseniz
![]()
Öncelikle Maşallah aracınza çok güzel.Kazasız belasız kullanın..Aşağıdaki de sizin aracınız sanırım.Ama inatla niye geçici plaka?Sanırım diğer ferrarinizde geçici plakalı idi.Vergi vermemek dışında aklıma başka bir şey gelmiyor.Yoksa insan niye geçici plaka takar ki?Arabayı dünya kadar para vermek üzmüyor da vergisi mi üzüyor?
Yanlış düşünüyorsam veya eksik biliyorsam şimdiden özür dilerim ama inanın artık lüks otodaki geçici plaka olayı zoruma gidiyor..
Bu arada vergi vermemekten kastım mtv, ötv değil..Yanlış anlaşılmasın.
http://prntscr.com/6jg01p
Burda BMW M departmanı fiyat listesi var. Lütfen araç fiyatının Türkiye'ye giriş fiyatını ve sonrasında vergi uygulandıktan sonra ki fiyat farkını söyleyiniz. 58.000 € ya giren M4 169.000 € oluyor. Arada ki fark ile bir tane daha alınır.
Zoruna giden ne? Burada yanlis yada usulsuz olan ne?
Yazarsan bende ogrenmis olurum?
Vergisini yatirmadan gumrukten cikis olabiliyor mu?
Devletin bana yada sana tanidigi bir hak,illegal olan ne?
Ha galericiler gibi buzdolabi otv si yatirilmasi yani vergi kacirilmasi seni rahatsiz etmiyorda,bumu ediyor?
Rahatsizligini anlatda bilelim!
B16:durumu kisaca soyle ozetleyim:2 litre ustu arac alicaksan,1 tane kendine 2 tane devlete aliyorsun. Sanirim zorbaligin ve adaletsizligin aciklamasi olur.... Oyuzden satarken otv sini yatiriyorum,finans maliyetimi dusuruyorum.
Yaptığınız kanun açıklığından yararlanmak başka hiç bir şey değil..Trafiği açan ambulansın peşinden gidiyorsunuz kısaca.Devlet halk mağdur olmasın diye kanun çıkartıyor.Sizde sizi düşünen devleti mağdur ediyorsunuz..
Vergiler yüksek olabilir buna yapacak bir şey yok.Vergilerin yüksekliğinden şikayetçiysen 1.4 araba alırsın 3,6 değil.
yaw sen ne boş konusuyosun , soyup sogana cevırenlere gıt anlat derdını,gss cıkarıp zorla haraç alanlara gıt anlat derdını,1 araba alırken x2 vergı alınınca yapacak bır sey yok dıyene bak hele akıl vermıs bıde 1.4 al vs yaw siz kimsiniz ? vergıleri saraya 3 tane fazla kadeh alsınlar diyemi verıyoruz?
bu nasıl yüzsüzlüktür arkadaş....
sen verme ben verme nerden kazanacak devlet parayı. gariban şahine doğana benzin 5 liradan biniyo. ali ağaoğlu da 5 liradan biniyo. hadi bunda ayrıştırılmaz ama lüks tüketim de vergi almalı devlet. yada garibandan da almamalı. hatta hiç kimseden almamalı ama liberal ekonomilerde devletin görevi denetlemek ve vergi almak olduğu için devamlılığını sürdürmesi ve hizmet vermesi için vergi alması gerekiyor. keşke %1 flan olsa da herkes rahat rahat 4.4 v8 lere binebilse
SWAT
İşte 400milyarlık araba alan vergisini vermezse, gss yi çıkarıp senden zorla haracı alırlar.Sarayı falan geç, saray olmadan öncede millet g plaka ile dolaşıyordu.Sen sesini çıkarmazsan vergi kaçırana daha çok yolarlar seni.Sanki saray olmasa tüm dertlerimiz çözülmüştü.Hemen ak parti damgası yapıştırıp yüklenmeye ne güzel alışmıssınız.Önce kendinizden başlayın eleştirmeye.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)