Tekrardan maşallah , son hali güzel olmuş. Umarım en kısa sürede arabayı basarsınız.![]()
Tekrardan maşallah , son hali güzel olmuş. Umarım en kısa sürede arabayı basarsınız.![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Gayet güzel olmuş, kazasız belasız binin inşallah.
Abi süper olmuş, böyle emek verilen araçlara binmek heralde çok farklı hisler katar insana. Allah kaza bela vermesin.
MR.EVO53
iyi günlerde kullan, güzel olmuş aracın ama 195*45*14 biraz küçük kalmış aracın altında.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Maşallah çok güzel gun metal farklı ile 15 jant birazda aracı basarak çok daha güzel olacak eminimkolay gelsin
04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet
Bu aralar biraz borçlardayım, rusya'dan yay ve amortisör kiti getirmeye niyetim var.Teşekkür ederim.
Daha iyisi sizin olsun, teşekkürler.
Eyvallah, ya tabii emek olunca iş değişiyor. Ama insan artık biraz da rahatlık istiyor yahu.
Ne araçlar yapılıyor, onların yanında hiç. Ama kendi çapımda çok emeğim var o ayrı. Çok teşekkürler.
1-2 yıl böyle bineyim, sonra british racing green veya yellow metallic niyetim var.
Evet ben de farkettim onu yahu, muayeneden sonra 195/55/14 arkalara takacağım. Teşekkürler.
Gun metale dün boyadım, 15'e yükseltmeye hiç niyetim yok ebadı rahatsız ediyor beni bu araçta. Teşekkürler.
Yaw aslında onu düşünmemiştim ama önceki lada'larımın ismi Natasha, Katarina filandı, bunu da alınca Sasha geldi aklıma.
Bir üstte.Teşekkürler, daha iyisi sizin olsun.
Aracın güncel durumu, maddi durumum epey sıkışık, pek bir şey yapamıyorum..
Kış aylarında ön kaput, ön çamurluklar, farlar, panjur, marşbiyel, ön tampon ve arka tampon Azerbaycan'dan getirtme niyetim var.. Onun için biriktirme içerisindeyim şu an.
![]()
en sonkı resıme cevırmeye calısma sakın sahsı dusuncemkapı cıtalarıda bulursan cok tatlı olur son halı gayet ıyı
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
bence son geldiği hali oldukça güzel, dışına daha fazla para harcamaya gerek yok kardeşim mis gibi olmuş maşallah. belki ince bi cam filmi eklenebilir.
[QUOTE=bartworkz;7863578]
Tampon vs ön taraf tamamen bu fotodaki gibi olacaksa ben dönüşümü görmek isterim..![]()
Tabanway..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)